Moje šťastná hvězda

Utajila Kaňoková rozchod s přítelem?

Ještě před časem se zdálo, že je Beáta Kaňoková (33) šťastně zamilovaná. Loni v listopadu poprvé oficiálně vyvedla do společnosti svého nového přítele Tomáše.


„Jsme spolu čerstvě,“ prozradila tehdy brunetka. Ovšem od té doby se po jejím partnerovi slehla zem. Herečka s ním nevyráží na společenské akce a ani se jím nechlubí na sociálních sítích. Když přitom v minulosti tvořila pár s hercem Tomášem Havlínkem (30), se kterým má dceru Juditu  (3), ráda se podělila o rodinné fotografie na internetu.


Neklapalo jim to?


které fanoušky už tak logicky napadla otázka, zdali se Kaňoková s pohledným Tomášem nerozešla. Její milý navíc nebyl z branže a už když spolu začali chodit, mnozí lidé se obávali, že vztah právě z tohoto důvodu nevydrží.


Navíc sama herečka přiznala, že se jí měl svěřil, že není zvyklý na zájem fotografů. Kaňoková je ale vyhledávanou a populární herečkou a s tím by se musel její přítel naučit žít.


Místo něj jsou však na jejích sociálních sítích k vidění fotografie se seriálovými kolegy. Že by snad přece jen vedle sebe potřebovala někoho z branže? Kdoví, třeba to tak opravdu je.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden