Moje sladké tajemství

Utajili drsný rozchod?

Přestala známeho idola krásná modelka zničehonic bavit?

Idol všech divaček Slunečné Marek Lambora (26) je podle všeho zase volný. Údajně dal totiž modelce Andree Bezděkové (27) kopačky.

Vůbec se k sobě nehodili a na tom měl jejich vztah ztroskotat. Modelka a miss Andrea Bezděková (27) Marka Lamboru (26) ze Slunečné okouzlila především svou krásou. Zprvu ji uháněl, snažil se ji všemožně sbalit, když se mu to pak povedlo, už ho zřejmě omrzela.

Nikdy si ji nepustil blíž k tělu, moc o ní nemluvil a netrávili spolu žádný čas. Oba jsou dost vytížení, to by se dalo pochopit. Sociální sítě ale plnili spíš zážitky s kamarády nebo prací, téměř nikdy společnými fotkami. Bystří fanoušci si povšimli, že už se ani navzájem nesledují na sociálních sítích.

Osudnou jim měla být společná dovolená, kde zjistili, že jsou každý jiný. Bezděková zatím o rozchodu mlží: „My spolu nebydlíme. Marek bydlí o kus dál, ale jsme spolu.“ Je to totiž poprvé, co by dal někdo modelce kopačky.

V minulosti to byla ona, kdo mužům nasazoval parohy. Například předchozího partnera Pavla Gillerna (25) údajně podvedla s modelem Petrem Havránkem (24) z reality show Love Island.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden