Moje šťastná hvězda

Utajovaný románek skončil velkým dramatem

Moje šťastná hvězda

Dlouho všichni Batulkovou považovali za chudinku, kterou podvádí manžel. Pak se ale ukázalo, že ani ona nebyla svatá.

Když DAVID PRACHAŘ (63) utekl od své rodiny za herečkou LINDOU RYBOVOU (46), moc příznivců jejich láska neměla. Málokdo ale věděl, že mezi hercem a DANOU BATULKOVOU (64) již dávno probíhaly vztahové peripetie plné podvádění.

Na první pohled se může zdát herečka Dana Batulková (64) jako křehká usměvavá dáma, která se nenechá ničím rozhodit. Opak je ale pravda. Jen chvíli poté, co absolvovala DAMU a prošla si divadly na Kladně a Mladé Boleslavi, se v roce 1983 vydala svou cestou a odešla na volnou nohu.

V té době již tvořila manželský pár se svým hereckým kolegou Davidem Prachařem (63). Dlouhou dobu dokonce vypadali jako jeden z nejšťastnějších párů českého showbyznysu, který nemůže přece nikdy nic rozdělit. A přece se stalo.

Manžel se jí začal měnit před očima

Svoji lásku potvrdili tím, že se jim narodily dvě děti, Jakub (38) Mariana (28). A právě proto, jak krásně jako rodina působili, bylo pro lidi o to horší vstřebat, že se jednoho dne

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden