Moje sladké tajemství

Uteče i s dcerou do zahraničí?

Těžké období stále prožívá Andrea Pomeje (30). Srovnat se se smrtí manžela Jiřího Pomeje (†54) totiž pro ní nebylo vůbec snadné, ještě k tomu, když doposud čelí velké kritice veřejnosti kvůli tomu, že ho opustila a začala randit s kulturistou Petrem Plačkem (37).

Není tak divu, že se Andrea v poslední době často objevovala na zahraničních cestách a snažila se ze všech svých sil alespoň chvíli na celou tu tragédii nemyslet. Chce už mít klid A jelikož se nejspíše mimo svou rodnou zemi cítila opravdu komfortně, přemýšlí dokonce o tom, že se z ní odstěhuje.

„Pokud se rozhodneme, tak to bude v nejbližší době, otázka stěhování je velmi aktuální,“ přiznala. Takto zásadní krok pro ní ale není snadné zrealizovat především kvůli tomu, že se stará o dceru Annu (5), kterou měla s Jiřím.

I tak je ale ve spojení se zahraničními přáteli a dokonce má prý už i agenturu, která by ji zastupovala. Odstřihne svou dceru od rodiny? Pokud by se ale skutečně rozhodla změnit prostředí, hrozí, že by se mohla přetrhat pouta její dcery s prarodiči.

Ti mají o kontakt s ní velký zájem a především Jirkova maminka Jaroslava s ní trávila hodně času ještě v době, kdy její syn žil, jelikož jim poskytovala útočiště v Českých Budějovicích. Andrea tak zatím plánuje, že by v zahraničí trávili delší časové úseky v řádu měsíců.

Pokud jim to ovšem začne vyhovovat a budou se tam společně cítit lépe než v Čechách, dá se předpokládat, že se domů příliš vracet nebudou. Pokud ale prarodiče budou mít o setkání s vnučkou zájem, Andrea jim jistě nebude klást odpor v tom, aby přijeli.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden