Moje šťastná hvězda

Uteče jí koloušek za mladší?

Je známo, že mnohonásobná slavice Lucie Bílá (54) neměla na dlouhodobé vztahy štěstí. Už několikrát její lásky ztroskotaly kvůli její obrovské zaměstnanosti.

Sama Bílá dokonce přiznala, že má radši svojí práci než randění s muži. Před nějakým časem se dala opět dohromady se svým osobním pomocníkem na koncertech Radkem Filipim (36). S tím ale už jednou randila a moc dobře to nedopadlo.

Ten se začíná bát, že jejich momentální situace je natolik vážná, že jejich vztah skončí stejně jako před lety. O Lucii Bílé je známo, že svou práci miluje a nikdy by na ni nedala dopustit.

I přesto, že si na veřejnosti vztah s Filipim moc vychvaluje, doma to tak růžové prý není. „Lucka je prostě workoholik. Myslím si, že to Radka přestane jednou bavit a najde si někoho, kdo nebude tak zaneprázdněný,“ prozradila před nějakým časem zpěvaččina známá.

Chce jen pracovat

Česká slavice si dokonce pronajala kulturní dům, jejž zrekonstruovala, a nyní funguje jako malé divadlo. S tím jsou také starosti, takže se nikdo nemůže divit, že doma skoro vůbec není.

Co ale dělá Radek, když je jeho milá pořád v tahu? O několik let mladší zajíček si dřív myslel, že chodit s největší hvězdou českého showbyznysu bude to nejlepší, co by mohl ve svém životě udělat.

Hledá jinde?

Jenže jak sám na vlastní kůži poznal, žádný med to nebude. Spíš naopak. Sice od své movité partnerky dostává pěkně drahé dárky, jako jsou motorka nebo domácí posilovna, nejvíc mu však dělá problém si přiznat, že je u Lucie Bílé až na druhém místě.

Na tom prvním je totiž její syn Filip (25) a práce. Je to totiž teprve pár týdnů, co se začalo proslýchat, že si má vysportovaný sympaťák dopisovat s o hodně mladší slečnou. „Jen prozradím, že opravdu má kamarádku, poznali se ve fitku,“ prozradil kamarád Filipiho.

To, co dělá ve volných chvílích, Lucie zřejmě neví, neboť je zavalena prací. Jak to všechno dopadne, je ve hvězdách, každopádně je víc než jasné, že jejího milého přestává bavit předvádět šťastný vztah na internetu a pak být pořád sám

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden