Moje šťastná hvězda

Uteče jí partner nakonec za jinou?

Moje šťastná hvězda

Na muže dřív neměla moc štěstí, pak ale konečně našla toho pravého. Jak se ale zdá, MONIKA ABSOLONOVÁ (44) si svého partnera moc neváží. Vydrží to hokejista se svéráznou zpěvačkou?

Dalo by se říct, že má, co si jenom může přát. Dvě krásné a  zdravé děti, zářnou kariéru a hodného muže po svém boku. Monika Absolonová (44) si ale před tím, než potkala toho, co jí její sny splnil, prošla dlouhou cestou plnou slz a zklamání.

Proč ale zpěvačka na  svého partnera pořád tak nadává a není mu ani trošku vděčná? Stačí přitom tak málo a  mohla by se opět ocitnout tam, kde byla kdysi.

První manželství jí nevyšlo

Psal se rok 2000, když poprvé stanula před oltářem. Jejím vyvoleným se stal hokejista Václav Eiselt (47). S ním si Monika plánovala velkou budoucnost. Její kariéra jen vzkvétala a ona se těšila, že se svým novomanželem také brzy založí rodinu.

Jako manželé spolu žili čtyři roky, pak ale přišel nečekaný rozvod. Nerozešli se sice ve zlém, z  krachu vztahu ale byla hodně smutná. Ještě téhož roku začala randit s

Zbývá vám 80% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden