Moje sladké tajemství

Uteče krásné Lucii její další koloušek?

Moje sladké tajemství

I když měla vztahy s úspěšnými muži, s láskou má pech. Je Smečka ten pravý?

Půvabná moderátorka Lucie Borhyová (43) vypadá nadmíru spokojeně. V náruči mladého kolouška Michala Smečky (31) je šťastná a vztah by ráda posunula dál než ty předchozí.

Přestože moderátorka už dřív prohlásila, že svatbu nechává osudu, ani ona není přirozeně imunní proti vyhlídce na slavný den v bílém. Už jen proto, že si chce o deset let mladšího milence Michala Smečku (33), se kterým ji pojí i podnikatelské aktivity, pojistit.

Má sice tak trochu pověst nedostupné ledové královny, která si s výjimkou letitých přátel k tělu jen tak někoho nepustí, ale i ona by jistě měla ráda oporu v osudovém muži. I když nápadníků má dost a měla několik vážných vztahů, spíš se spálila.

Nyní jí je po boku mladý právník Michal Smečka. Že jí na něm záleží, dokládají

Zbývá vám 84% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden