Moje sladké tajemství

Uteče od manžela k milenci?

Pochopila, že jsou s manželem už jen dva kamarádi, co vychovávají děti?

Když se její manžel Martin Preiss (48) potýkal s depresemi, které léčil alkoholem, bylo to pro ni nejtěžší životní období. Martina Preissová (46) ze seriálu Slunečná se neustále snažila vidět světlo na konci tunelu.

Už kvůli dvěma malým synům se snažila doma dělat pohodu, když byl manžel hospitalizován na psychiatrii. Jen zázrakem jejich manželství takovou zátěž ustálo. Herečka přiznává, že zvažovala rozchod. Uvědomila si ale, že by stejně pořád myslela na to, jak se Preiss má, co dělá, a problém by stejně nezmizel.

Pomáhají i slavní herečtí manželé. Jenže časem je péče může zmáhat, a vše zůstane na Martině.

„Lhala bych, kdybych říkala, že mě to nenapadlo, ale realizovat to nešlo,“ popsala. Dnes už Preiss o svých problémech otevřeně hovoří, vrátil se i k natáčení, zahrál si nedávno v seriálu Sestřičky Modrý kód. Pro Martinu tedy nastává vhodná příležitost k odchodu.

Potřebuje nový impulz

Nemocného a zlomeného by opustit nedokázala, když už je ale Martin relativně v pořádku, mohla by své plány uskutečnit. Sama nedávno přiznala, že jsou s manželem spíš kamarádi, co se střídají v hlídání dětí.

Martina hodně hraje. Táhne rodinnou kasu spíš ona?

Herečka je přitom stále plná energie, sluší jí to jako nikdy, shodila pár kil a napsala knihu. Rozhodně na nic nerezignuje. Už jednou za sebou spálila mosty a opustila manžela, sbormistra Romana Válka (58), právě kvůli Preissovi.

Potkali se v práci a herečka manžela popsala jako frajírka, který hezky voněl a nosil krásné hodinky. Když pak jeho kouzlu podlehla, už se s tím podle jejích slov nedalo nic dělat. Údajně má teď kolem sebe někoho, kdo by jí byl podobně blízký, ale zatím v tomto směru nic nepodnikla. Uvidíme, jestli sebere odvahu ke změně.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden