Moje šťastná hvězda

Uteče od ní další partner a skončí sama?

Moje šťastná hvězda

Zdá se, že je u krásné herečky vše zalité sluncem. Je to ale skutečně pravda? Proč by si měla dávat Eva Burešová pozor?

Zpočátku to vypadalo, že jsou jen kamarádi, jenže teď už je jasné, že je to mezi nimi vážné. EVA BUREŠOVÁ(28) je do PŘEMKA FOREJTA (34) zamilovaná až po uši. Proč by se ale měla mít na pozoru?

Jako v sedmém nebi se po boku kuchaře Přemka Forejta (34) cítí herečka ze seriálu Slunečná Eva Burešová (28). Zdá se, že v něm našla toho pravého muže, se kterým je jí dobře a umí si s ním představit společnou budoucnost.

Bude se opakovat minulost?

Jenže nemusí být všechno tak růžové, jak jen se zdá. Eva totiž už v minulosti podobně šťastně a spokojeně vypadala a bohužel to nedopadlo podle jejích představ. S muzikantem Michaelem Krásným (37) plánovala zestárnout, dokonce spolu mají syna Nathaniela (4), ovšem nakonec se ukázalo, že

Zbývá vám 84% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden