Moje šťastná hvězda

Uteče Roman Vojtek znovu od rodiny za jinou?

Moje šťastná hvězda

Zlomil srdce Daniele Šinkorové a také byl schopen opustit svou manželku měsíc před porodem. Co asi čeká jeho současnou ženu Petru Vojtkovou?

ROMAN VOJTEK (50) už několika ženám zlomil srdce. Dočká se od něj podpásovky i jeho současná manželka PETRA VOJTKOVÁ (35)?

Po pracovní stránce si Roman Vojtek (50) nemůže na nic stěžovat. Vrací se do seriálu Ulice, zazářil v seriálu O mě se neboj a vidět ho budeme moct i v seriálu Zlatá labuť. Avšak v kuloárech se šušká, že v jeho osobním životě už to taková sláva není.

Přestože má doma krásnou manželku Petru Vojtkovou (35), která mu porodila syna Nathaniela (2), a mohlo by se tak zdát, že mu nic nechybí, občas to vypadá, že je herec nespokojený.

Nebyl šťastný

To se může stát občas každému. Nicméně Vojtek už jednou rodinu opustil. Udělá to i tentokrát? Psal se rok 2015 a hercova tehdejší manželka Tereza Vojtková (43) měla krátce před porodem. Herec tehdy celý národ doslova šokoval, když se

Zbývá vám 81% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden