Moje sladké tajemství

Utíká do práce před zklamáním?

Charita, moderování a fanoušci jsou pro ni vše!

O vztazích Lucie Borhyové (40) bylo napsáno již mnoho. Bohužel většina z nich skončila pořádným fiaskem a moderátorce zůstaly jen oči pro pláč. V poslední době se navíc příliš neukazuje ani se svým posledním objevem a spolupracovníkem v jedné osobě Michalem Smečkou (30).

Nejprve se spekulovalo o jejich tajném rozchodu, pravděpodobnější ale bude, že se Borhyová poučila a své soukromí se snaží držet co nejvíce pod pokličkou. Proslýchá se, že spolu pár dost možná plánuje dokonce i svatbu! Zlí jazykové ovšem tvrdí, že je to od moderátorky jen důmyslný způsob, jak si partnera udržet.

Práce na prvním místě Když nebudeme počítat děti, které jsou pro Borhyovou nepochybně vším, pak je pro ni na prvním místě její práce a fanoušci. V poslední době je totiž zaměstnaná natolik, že neví, kam dřív skočit.

Kromě moderování zpráv na Nově se věnuje své charitativní organizaci LuckyBe. „Je to tak, že mám na bedrech druhou práci. Buď moderuju Televizní noviny nebo se věnuju nadaci,“ uvedla moderátorka s tím, že ji obojí maximálně naplňuje.

Upíná se k jediné jistotě? Jakožto dvojnásobné mamince, navíc takto velmi pracovně vytížené, jí zcela logicky nemůže zbývat čas na lásku. Jak to snáší její partner si můžeme jen domýšlet. Zatímco veškeré dosavadní vztahy Lucii zkrachovaly, práce a fanoušci jí vždy zůstali.

Je to jedna z mála jejích životních jistot, a toho si je Borhyová nejspíš dobře vědoma. Pokud ji Smečka v blízké době nepožádá o ruku a ona si nebude vztahem opravdu jistá, je pravděpodobné, že se do práce ponoří ještě více než kdy předtím.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden