Moje sladké tajemství

Utíká Eva Perkausová od manžela?

Sotva porodila, už zase spěchá do práce. Co na to říká Hecko?

Ani tentokrát se půvabná moderátorka Eva Perkausová (30) na mateřské dlouho neohřeje. Jen tři měsíce po porodu druhého syna Ariana se plánuje vrátit na televizní obrazovky!

Opravdu má ale v takovém rozhodnutí podporu manžela Ivana Hecka (41)? Ten prý sice pomáhá v domácnosti, co mu síly stačí, ale jako vytížený podnikatel má někdy všeho až nad hlavu. Dokonce Evě Perkausové (30)nedávno pořídil ke kulatým narozeninám auto za 3,5 milionu korun.

Dojde Heckovi nakonec trpělivost?

Nejspíš aby jí dokázal, že se o peníze obávat nemusí a klidně může zůstat doma s dětmi, Arianem a Kilianem (1). Jenže vnadná kráska se podle blízkého zdroje z jejího okolí bojí, že jí ujede vlak, a kdyby se chtěla vrátit na obrazovky až za pár let, už by tam pro ni nemuselo být místo.

U plotny její místo rozhodně není...

„Naše pracovní doba je taková přívětivá,“ spoléhá na to, že i tentokrát její režim rodina zvládne. Podporu v manželovi jistě najde i nyní, otázka však je, jestli na sebe přece jen nemá příliš vysoké nároky.

Nebo že by se za touhou utíkat večer od rodiny snad skrývalo tajemství, o kterém Perkausová zatím nehovoří? Uvidíme, jak zvládne náročný návrat do práce, a hlavně, jak se s tím popasuje její manžel!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden