Moje šťastná hvězda

Utíká jí Forejt tajně za milenkou?

Moje šťastná hvězda

Eva Burešová se snaží tvářit, že je u nich vše zalité sluncem. Realita je ale zřejmě úplně jiná. Čeká ji další velké zklamání?

EVA BUREŠOVÁ (29) a PŘEMEK FOREJT (35) jsou jedním z nejprobíranějších párů českého showbyznysu. Už delší dobu se ale spekuluje o tom, že to mezi nimi neklape. Může za to milenka?

Když spolu začali Eva Burešová (29)Přemek Forejt (35) randit, spousta lidí jejich vztahu nevěřila. Herečka se známým šéfkuchařem otěhotněla a loni v srpnu mu porodila syna. V poslední době mají ale fanoušci o Burešovou strach. V kuloárech se totiž nesou zvěsti, že ji její partner podvádí.

Žijí odděleně?

Není to tak dávno, co se herečka s Forejtem nastěhovali do krásného domečku na vesnici. Údajně si na něj vzali společnou hypotéku. Jejich hnízdečko lásky stálo zhruba třináct milionů. Burešová se čas od času na sociálních sítích

Zbývá vám 84% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden