Můj čas na kafíčko

Utíká od ní do náruče milenky?

V posledních týdnech se kolem vztahu oblíbené herečky Tatiany Vilhelmové (40) a herce a zpěváka Vojtěcha Dyka (33) vznáší hodně otazníků. Jak to opravdu mezi nimi klape? A bydlí ještě spolu? Vstoupila mezi ně nová žena?

V poslední době jsou jedním z nejsledovanějších párů. A není se čemu divit. Herečka Tatiana Vilhelmová (40) se v posledních týdnech ke svému partnerovi, zpěvákovi Vojtěchu Dykovi (33), chová dost odměřeně. Tak to tvrdí někteří jejich kolegové. Společně v poslední době skoro nikam nechodí. Každý má jiné zájmy a zpěvák si prý koupil i vlastní auto a pronajmul byt, aby si měl kam vodit svou údajnou milenku. Co je na tom pravdy? Dříve se mluvilo o neznámé mladé blondýnce, dnes by to podle informací měla být zase jiná žena! Opravdu už rodinné problémy slavného páru přerostly do takových rozměrů, kdy spolu už nevydrží? Táňa je známá svou dominantní povahou a tvrdí se o ní, že ve spoustě věcí musí být po jejím. A pokud není, je v tu ránu oheň na střeše! Jak tedy řeší případné hádky? Nebo už mají snad oba dva jiného partnera? O herečce se totiž šušká, že má velice blízký vztah s hercem Jiřím Langmajerem (52), který jí prý často radí ve vztahových záležitostech. Jsou i více než kamarádi? O svém soukromí se ale Táňa i Vojta odmítají bavit, a novinářům nic neprozradí. Na mnohé otázky  Táňa odpovídá jen stroze, že spolu jsou dál,  a tím to hasne. A Vojta se nevyjadřuje raději k ničemu.

Poslouchá doma na slovo?

Vojta s Táňou se společně starají o tři děti, Aloise (5), Cyrila (10) a Františka Čecháka (13). Dva starší syny má Táňa z bývalého manželství s filmovým producentem Pavlem Čechákem (41). Podle zdrojů je přísná matka, která svým dětem sice nic neodepře, ale musejí dodržovat striktní pravidla. A ta se mají týkat i jejího partnera. Musí doma poslouchat na slovo? Může si občas dupnout, nebo raději poslouchá, co mu partnerka říká? Podle kamarádů se k němu hodí zcela jiný druh ženy, s klidnější povahou a větším pochopením pro jeho práci. V minulosti byl kolem jejich vztahu pořádný humbuk, když prý právě na popud Táni měl odejít z milované kapely Nightwork, ve které zpíval po boku herce Jakuba Prachaře (35) či herce Jana Maxiana (35). Táně se prý jeho hudba zdála už příliš  pubertální a nesouhlasila s jeho neustálými koncerty, kdy skoro nebyl doma. Nakonec jí Vojta vyšel vstříc a po několika letech opustil nejen svou skupinu, ale i kamarády. Ti to velice špatně nesli a nemohli se smířit s tím, že kvůli jedné ženské skončí jejich úspěšná skupina. Ovšem jakoukoliv vinu, tedy že za rozpadem stojí ona sama, herečka rázně popírá. Odpustili mu už kamarádi z bývalé skupiny jeho rozhodnutí?

Přišel rozchod po sedmi letech?

Dokáže žít charismatický zpěvák dlouho po boku ženy, která mu nedává dostatek svobody a řídí mu jeho život? Nebo to už moc neřeší, a je pravda, že se schází s údajnou milenkou? Přitom na začátku jejich vztahu to byla láska jako trám. Když byla Táňa vážně nemocná, dostala zánět mozkových blan a několik měsíců musela být doma jen v tichu a ve tmě, Vojta při ní stál, podporoval ji a staral se ze všech sil. Posléze Táňa přiznala, že mu je za to vděčná, a že ho kvůli tomu, jak je pozorný a starostlivý,  miluje o to víc. Táňa má na Vojtu velký vliv. A pokud něco chce, tak to prostě dostane. Zpěvák v jejich vztahu už dlouho prý hraje druhé housle, a na většinu věcí se musí dovolovat. Je to opravdu tak? Nejsou toto tedy příčiny možného konce vztahu, který trvá už sedm let? Podle psychologů totiž  sedmý rok bývá přelomový a jedná se o těžkou zkoušku každého vztahu. Pokud páry spolu vydrží, měly by už spolu zůstat napořád.

Chrání si svou rodinu, jak může?

Podle některých kolegů byla Táňa dříve úplně jiná, byla pohodová a i zábavná. Až v posledních měsících se chová jinak a je protivná. Podle divadelní šeptandy se s ní kvůli tomu přestalo bavit několik kolegů, kteří si najednou nemají s ráznou herečkou co říct! Co stojí za tak náhlou změnou chování? Někteří se domnívají, že za všechno může údajná sexy blondýnka, se kterou si Vojta měl začít milostný románek, a pak ho rychle ukončil. Nesnaží se Táňa své manželství chránit jako správná manželka a matka tří dětí? Třeba nasadila zpěvákovi nůž na krk, aby zase sekal dobrotu, pokud nechce zničit jejich vztah! To ale odmítají kamarádi Dyka. Ti tvrdí, že milenku nemá a ve vztahu s ráznou herečkou prý trpí! Těžko říct.

Jak se žije s mladším partnerem?

T éměř každý řešil na začátku jejich vztahu jejich věkový rozdíl. Ačkoliv jsou od sebe jen sedm let, určité rozdíly v jejich životech jsou. Je to pro jejich vztah přínosem, nebo ne? „Podle mě život není o číslech, ale o zkušenostech. I v profesi jsem byla možná o trochu dál než Vojta. On se ode mě leccos naučil a já se s ním zase o kousek vrátila v čase,“ svěřila se Táňa ještě před jejich první partnerskou krizí. „Kolikrát na náš věkový rozdíl úplně zapomenu, a kdyby nám ho pořád někdo nepřipomínal, tak o tom už ani nevím,“ dodala. A stejný názor zastává i Vojta. Ale nejsou situace, kdy rozdílný věk a temperament dva lidi v krizi spíš rozděluje?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden