Můj čas na kafíčko

Utíká před svým manželem? Rozvod po 13 letech?

Můj čas na kafíčko

Seriálová hvězda dlouho všem tvrdila, jak je v manželství spokojená. Zdá se, že idylce je už konec!

Blonďatá hvězda Kukaček a Sestřiček Klára Cibulková (45) točí jeden seriál za druhým, a na svého muže, herce Tomáše Pavelku (50), prý nemá vůbec žádný čas. I o víkendech raději dlouho vyrážela jen sama do hor. Co se děje?

Do povědomí diváků se dostala díky roli lékařky Andrey Hanákové, která v seriálu za tragických okolností zemřela, a diváci ji velmi oplakali. O nečekanou smrt seriálové role požádala přímo Klára Cibulková (45), která přiznala, že kvůli velkému časovému vytížení při natáčení nezvládala v návalu práce domácnost, a hlavně péči o své děti, Magdalénu (11) a Matyáše (15).

„Byla jsem máma po telefonu a děti jsem viděla spíš spící,“ přiznala Cibulková. Jenže po letech pochopila, že bez pravidelného a velmi slušného příjmu domácnost zřejmě nejde utáhnout, a tak se nechala přemluvit a naskočila do dalších televizních seriálů.

Teď září jako drsná právnička v seriálu Sestřičky a jako primářka v seriálu Kukačky. Její manžel, ačkoliv je to výtečný herec, je svou ženou upozaděn, což nepřidá žádné mužské ješitnosti. Je to jeden z důvodů, proč půvabná herečka

Zbývá vám 75% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden