Moje šťastná hvězda
Utíká snad Freimanová před svým manželem?
Nejdřív překvapila náhlým odchodem, pak zase nečekaným návratem. Co za tím je?
Utíká snad Freimanová před svým manželem?

Loni skončila v seriálu ZOO, prý se chtěla věnovat rodině. Jenže netrvalo dlouho a Veronika Freimanová (68) byla zpátky na scéně. Co za zvratem vězí? Je to doma snad k nevydržení?

Nad jejím návratem mnozí kroutili hlavou a spekulovali, proč to herečku v domácím poklidu brzy přestalo bavit. Dokonce lidé na internetu vtipkovali, že manžel Vladimír Bouček (68) nejspíš něco provedl, jinak by tak rychle zpátky nepřispěchala. Chce si snad Freimanová v práci skutečně ulevit od problémů?

Zajiskřilo to tehdy okamžitě

Až donedávna se jejich manželství zdálo bezproblémové a loni oslavili deset let od svatby. Manžela Veronika Freimanová (68) poznala na koncertě v Prácheňském muzeu v Písku a tehdy bylo více než jasné, že mezi nimi okamžitě přeskočila jiskra.

Přátelé si byli jistí, že přesně takového muže si Freimanová zasloužila. Ale zvládne tohle manželství hereččinu pověstnou nedůvěru k mužům? Už toho v životě překonala tolik, že možná nemá sílu znovu bojovat o muže, pro kterého není dost dobrá.

Bolestivá zrada

V zákulisí se totiž spekuluje, že měl architekt před časem mladší milenku a herečka mu tenhle úlet odpustila. I tehdy raději utekla znovu do víru natáčení ZOO, kde má mnoho přátel a cítí se tam dobře. Jako by snad chtěla zapomenout, co se děje doma.

Je možné, že se něco podobného opakovalo znovu? To už by bylo pro Freimanovou až příliš. Moc dobře si vzpomíná na bývalého muže Jaroslava Brabce (70). S režisérem strávila třicet divokých let, jež skončily velmi hořce.

Když se rozvedli, hovořilo se o jeho milostných avantýrách. A nutno říct, že to bylo opravdu šťavnaté sousto, které plnilo zprávy, rozhodně ne žádné nevinné zálety.

Dítě s jinou

Brabec totiž během jejich manželství přivedl do jiného stavu svoji milenku Olgu Menzelovou (46), provdanou za režiséra Jiřího Menzela (†82). Krátce nato oznámila Freimanová, že se rozvádějí. Pouze nevěry ale podle jejích slov důvodem rozvodu nebyly.

Na vše byla sama, Brabec si žil svůj život, nikdy například nepřišel na jedinou rodinnou oslavu. Po téhle studené sprše u Veroniky Freimanové obnovil důvěru v muže až architekt Bouček.

A už léta se povídá, že pro něj nebylo vůbec jednoduché svou lásku přesvědčit, že on jí srdce nezlomí. Proč by teď tedy pokoušel důvěru ženy, která mu dala šanci?

Touží po zázemí

Rodina je pro herečku vždy na prvním místě, a pokud by ji Bouček ohrožoval nějakými románky, asi by ho rychle vypakovala. Je však otázka, zda je manželská krize ten důvod, proč se vrhla znovu naplno do práce, nebo jí zkrátka jen chybělo milované povolání. Podle lidí, kteří jsou páru nablízku však nic nenasvědčuje tomu, že by se manželství potýkalo s krizí.

reklama
Související články
Sympatická Pavla Tomicová (62) nedávno hodně vyděsila své příznivce. Herečka známá ze seriálu ZOO totiž na konci srpna spadla z jeviště přímo mezi diváky. Prostě udělala krok navíc. Všem zatrnulo, ale ona následně odehrála představení v takovém laufu, že diváci křičeli,“ popsal divadelní režisér David Drábek (54). Měla velké štěstí, protože po pádu neutrpěla žádné vážnější zranění, […]
Už delší dobu se povídá, že Sabina Laurinová (52) našla lásku v mladém advokátovi. Ve skutečnosti jí ale zřejmě ukradl srdce někdo úplně jiný! Jejím utajeným partnerem má být totiž jeden z režisérů seriálu ZOO! A nejvíc se skloňuje jméno Jaromíra Polišenského (58). Oba si měli až donedávna dávat pozor, aby je nikdo společně nepřistihl. Laurinová se […]
Jako by se jen potvrzovalo to, o čem se spekulovalo. Lenka Vlasáková (52) má asi velký problém. Ustojí to manželství? Má charisma, ženy na něj stále letí. O svém manželovi Janu Dolanském (46) to samozřejmě ví i Lenka Vlasáková (52). Možná i proto se v zákulisí českého showbyznysu šušká, že se ho herečka snaží stále držet. […]
Dech všem vyrazila Anička Polívková (45). Je to velká tajnůstkářka, jen její nejbližší tušili, co si naplánovala na sobotu sedmého září. V ten den se provdala za rodilého Itala Giuseppe Meleho, stalo se to na italské pláži poblíž města Bari. Na tuto pro ženu asi nejslavnostnější příležitost zvolila dlouhé, bílé šaty a klobouček se závojíčkem. […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz