Moje šťastná hvězda

Utíká snad Kostková od manžela?

Herečka Tereza Kostková (46) momentálně září v seriálu Jedna rodina. Podle některých jejích kolegů je tento projekt časově hodně náročný.


Brunetka navíc hraje ještě v několika divadelních představeních, do toho moderuje a nevyhýbají se jí ani filmové nabídky. Dá se tedy předpokládat, že volných chvil má opravdu málo. Je tedy s podivem, že nabídku vůbec přijala.


Hádají se kvůli práci?


Zvlášť když se prý před časem nechala slyšet, že čas tráví nejraději doma se svými nejbližšími. Proč má tedy najednou tolik pracovních závazků? Už nějakou dobu se proto spekuluje o tom, že to mezi ní a jejím manželem Jakubem Nvotou (45) pěkně skřípe.


Údajně jí má vadit, že Nvota staví práci na první místo. A ještě se o něm říká, že je režisérem nejen v divadle, ale i doma, a Kostková se mu má ve spoustě věcech přizpůsobovat.


Tají milenku?


Na dobré náladě jí zjevně nepřidávají ani řeči o tom, že je hodně žádaný i mezi svými kolegyněmi. Bojí se snad nestárnoucí kráska, že jí partner uteče za jinou? Pak by dávalo smysl, že se plně ponořila do práce, aby na to nemyslela.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden