Moje šťastná hvězda
Utíká snad od manžela do náruče svého exmilence?
Utíká snad od manžela do náruče svého exmilence?
Jak by to asi dopadlo, kdybu mu produkce vybrala jinou herečku?

Z VERONIKY ARICHTEVY (34) bude brzy maminka. Na novou roli se nesmírně těší, ovšem rozbouřené hormony dělají své, a tak s ní teď zřejmě není k vydržení. Manžel BISER (43) je ale na její chvilkové výpadky zvyklý. Nepřipravil se však na možné manželčiny útěky.

Pravou a nefalšovanou italskou domácnost teď občas zažívají Veronika Arichteva (34) a její manžel. A kdo za to může? Pravděpodobně sama herečka, neboť jí těhotenství dává pořádně zabrat.

Přestože na první pohled vypadají jako šťastný manželský pár, který se těší na svého prvního společného potomka, ve skutečnosti musejí řešit nejeden problém.

Ten nejzávažnější se týká toho, že na Veroniku údajně padl splín a pro útěchu má utíkat ke svému bývalému milenci.

S EXPARTNERY DÍRU DO SVĚTA NEUDĚLALA

Tato informace se objevila jen pár týdnů poté, co herečka prozradila, že je těhotná. A také vyšlo najevo, s kým v minulosti randila. A její fanoušci se nestačili divit.

Než se totiž seznámila s režisérem Biserem Arichtevem (43), chodila s kontroverzním zpěvákem Tomášem Klusem (34). O jejich vztahu se toho ovšem moc neví. Oba se ho snažili utajit, neboť tou dobou měl údajně každý někoho jiného.

Navíc si zřejmě moc nerozuměli. Po zpěvákovi našla zalíbení v herci a baviči, který je známý pod přezdívkou Ruda z Ostravy. Vlastním jménem Michal Kavalčík (45) s herečkou podle všeho randil několik měsíců.

Pak se ale zase rychle rozešli. Kavalčík dodnes tvrdí, že rozchod proběhl v přátelském duchu. Veronika na to měla však úplně jiný názor.

Muselo se mezi nimi stát něco velmi ošklivého, jelikož pak herečka uvedla, že za kamarádský by ho rozhodně nepovažovala a bude trvat dlouhé měsíce či snad dokonce roky, než se svým bývalým bude ochotná a schopná jít aspoň na kafe. Co se však mezi nimi stalo, známo není.

BYLA TO LÁSKA NA PRVNÍ POHLED

O dalších mužích Veroniky Arichtevy se toho moc neví. Možná proto, že jich zkrátka tolik neměla. Sama kdysi potvrdila, že najít si pořádného chlapa je neskutečně těžké.

A nebýt jejích rolí v seriálech Ordinace v růžové zahradě a Vyprávěj, nikdy by svého současného muže nepotkala. Učaroval jí na první pohled, stejně jako ona jemu.

Byla to zkrátka okamžitě láska jako trám, což dokazuje i fakt, že jen krátce po seznámení se spolu vydali na romantickou dovolenou do Thajska, kde ji Biser požádal o ruku.

Vzali se po půlroční známosti a všichni si klepali na čelo. Ale vyšlo jim to. Od té doby uplynulo už sedm let a jejich vztah se letos nakonec přece jen posunul zase o kus dál. Budou rodiči. Pro herečku to bude rodičovská premiéra, pro Bisera však nikoli. Ten už má syna z předchozího vztahu.

TĚHOTENSTVÍ JÍ DÁVÁ ZABRAT?

A tak zatímco Arichteva hledá u manžela slova útěchy, Bisi, jak mu přezdívá, si z ní má jenom utahovat a nechápe, co ji pořád tak stresuje. Problémem ovšem není jen samotný stres z nové životní úlohy a z porodu, ale i ukrutné bolesti hlavy, kterými herečka trpí.

Musí dokonce navštěvovat odborníka, který jí zabodává jehličky do hlavy a tím ji bolesti zbavuje. Na své první těhotenství tak rozhodně nebude vzpomínat úplně v dobrém.

Co jí ale dělá rovněž starosti, je fakt, že si nemůže užívat na party se svými kamarádkami, jak byla zvyklá. Alkohol je pro ni tabu stejně jako mnoho dobrot, které před těhotenstvím byla zvyklá konzumovat ve velkém.

Na druhou stranu ji těhotenství mělo pomoci uspořádat si v životě vztahy a priority týkající se jejích blízkých a přátel. Nedávno se totiž v hereckých kuloárech objevila informace, která všechny šokovala.

Údajně se začala scházet s některým ze svých bývalých partnerů. Proč? Má u nich hledat porozumění a oporu.

VÍC SI ROZUMÍ S BÝVALÝM MILENCEM NEŽ S MANŽELEM?

V těhotenství se může stát ledacos. I to, že se ženám zblázní hormony. Jedí, co by normálně nikdy nesnědly, přestávají jíst to, co kdysi zbožňovaly. A možná se i zatoulávají ke starým láskám, které kdysi bezmezně milovaly.

Veronika hledá slova útěchy i povzbuzení. Ty jí samozřejmě poskytuje do jisté míry i její manžel, ale spíše jsou častější jeho vtípky, které jí nijak nepřidávají na dobré náladě.

Navíc se podle všeho začala bát toho, že Biser nikdy jejich dítě nebude mít rád tak jako svého prvního syna. Napadají ji zkrátka nejrůznější myšlenky, jen se s nimi neměla komu svěřit.

Kdo z jejích bývalých milenců jí však dělá vrbu, známo není. Nepředpokládá se však, že by jím byl Klus ani Kavalčík. S druhým jmenovaným totiž podle všeho stále ještě nemluví, a kdyby se scházela s Klusem, jistě by si toho jeho manželka ihned všimla.

Tamara (32) má totiž být neskutečně žárlivá. Někdo ale zase tvrdí, že svou spřízněnou duši našla při natáčení seriálu Slunečná, ve které hrála hlavní roli, ale z něhož byla nucena odejít, neboť se bojí o zdraví svého ještě nenarozeného děťátka.

Všechno je pro ni nové a složité, ale její kolegové i přátelé věří, že jakmile porodí a uplyne šestinedělí, ihned se všechno vrátí k normálu a Veronika bude zase tak vyrovnaná a spokojená, jako bývala.

Biser je pro ti ten pravý, jen si to možná v tuto chvíli pořádně neuvědomuje. Že by si však herečka začala v době těhotenství s někým jiným a riskovala tak své manželství, se nikomu věřit nechce.

CHTĚLA SI HO POJISTIT?

Její manžel by pro ni udělal všechno na světě a za každou cenu jí chce dokázat, že všechny obavy, kterými trpí, jsou úplně mimo mísu. Je ale zapotřebí, aby to spolu ještě ty tři měsíce, které do porodu zbývají, vydrželi.

V tom však mohou pomoci herečce i kamarádky, se kterými sice byla kdysi zvyklá „pařit“, ale nyní jí mohou být oporou i v době, kdy se mejdany budou skládat jen z kupy jídla a nealkoholických limonád.

Však si to dozajista vynahradí hned, jakmile bude moct. Všichni kolem nich si myslí, že jsou párem, který nemůže nikdo a nic rozdělit. V srpnu spolu oslaví sedmileté výročí. Tolik let už uplynulo od svatby.

Pro mnohé však tento rok bývá kritický a spousta párů, ani těch manželských, ho nepřekoná. Zda to bude případ i Arichtevy a jejího manžela, to se teprve ukáže.

Avšak už nyní se objevují informace, že Veronika si dítětem chtěla svého muže zkrátka jen pojistit, aby jí náhodou brzy neutekl za jinou ženou.

Související články
UMarešových nikdy není nuda. Své fanoušky stále baví a ti netrpělivě každý den očekávají, kdy zase Leoš Mareš (48) přijde s nějakou novinkou. Když se nedávno obarvil na blond, lidé nestačili zírat. Teď vypadá, jako by mu bylo sotva třicet. Na svou dceru je pyšný Navíc se často a rád na sociálních sítích chlubí svou rozkošnou dcerkou Alex (2), o které se […]
Moje šťastná hvězda / 7.9.2024
Pro emigraci se Pavel Kříž (63) rozhodl krátce před revolucí, protože chtěl začít jinde a jinak. Představitel Śtěpána z oblíbených „Básníků“ Pavel Kříž (63) se přes Anglii vydal do Kanady, Doma sice přerušil slibně rozjetou kariéru, ale nenacházel v ní potřebné uspokojení. A to, že byl známý, mu nepomohlo ani u soudu, kde byl tehdy v nepřítomnosti odsouzen na […]
Moje sladké tajemství / 7.9.2024
Když oznámila herečka Patricie Pagáčová (35) z Jedné rodiny rozvod s manželem Tiborem (33), říkala, že v tom nikdo třetí není. Nedávno ale byla viděna na ulici s tajemným mužem s plnovousem a usmívala se od ucha k uchu. Dokonce je někteří potkali na romantické procházce, ze které zamířili do domu staronové posily Ulice, od kterého už má její údajný nový objev […]
Před pár měsíci si Veronika Petruchová (30) pořídila parfém s feromony, aby nalákala toho pravého. A není to poprvé, co se šušká, že má blízko ke kolegovi Martinu Čermákovi (32)! Dělala mu vrbu Ten je trojnásobným otcem a doma má hudebnici Simonu Šteruskou (36). V poslední době měli ale prožívat partnerskou krizi. Obstarávání početné rodiny dá zabrat […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz