Můj čas na kafíčko

Útoky na Ochotskou: Rosol jí dává čočku!

Moderátorka Michaela Ochotská (33) je oficiálně rozvedená s tenistou Lukášem Rosolem (33). Mohla by si v klidu užívat svobody a volnosti, jenže tenista jí nenechal ani chvilku vydechnout a začal ji očerňovat. Prý mu zakázala kontakt se synem a to bez udání jakéhokoliv vysvětlení. Ochotská měla údajně investovat spoustu času taháním jejich syna Andrého (4) po doktorech, aby získala důkazy, že Lukáš syna traumatizuje a fyzicky ohrožuje.

Zasáhli až odborníci, kteří její chování shledali jako účelové a teprve díky jejich vlivu mohl Rosol syna zase vidět. Vše vzniklo na základě vyjádření, které Michaela prezentovala v médiích. Co tenistu tak pobouřilo? Ochotská řekla, že je na všechno doma sama a její role samoživitelky je dost těžká, když jí nemá, kdo pomoci.

Zpočátku se k tomu vyjadřovala ještě Rosolova současná manželka Petra (25), která Ochotskou pořádně sepsula. „Člověk, který za posledních 21 měsíců dostane pouze na výživném a na zajištění budoucích studií syna více než dva miliony korun, tvrdí, že je matka samoživitelka?! Samoživitelka znamená sama živit dítě, kolikrát nemít ani na základní životní potřeby, “ řekla manželka Petra. Nyní přilévá olej do ohně právě tenista. S čím vyrukuje Ochotská?

Vrací úder bývalému?

Moderátorka si nenechala líbit urážky svého bývalého manžela a jeho nové ženy Petry. Přes svého právníka se k situaci poprvé vyjádřila. Ve vyjádření odmítla všechny nepravdivé a urážlivé výroky svého bývalého manžela a jeho nové manželky. Dále ovšem nechtěla jejich výroky vůbec komentovat. Zůstane jen u tohoto suchého vzkazu, nebo si vymyslí něco lepšího? Jak to tak vypadá, přestřelka mezi moderátorkou a tenistou tímto rozhodně nekončí. Minimálně se potkají u soudu, kam se zanedlouho opět chystají. Ve hře jsou alimenty, které Rosol žádá snížit.

Má nového chlapa?

Michaela Ochotská a tenista Lukáš Rosol se rozešli na podzim roku 2017. Zatímco tenista si našel novou přítelkyni, kterou si v únoru vzal za manželku, Michaela tvrdí, že je sama. Jediným mužem života je její syn André (4). Ale je to vůbec pravda? Nějakou dobu se mluvilo o tom, že chodí s fotbalistou. Pak na sociálních sítích ukázala fotku s cizím mužem, který se nápadně podobá jejímu bývalému muži Rosolovi. Následně řekla, že jde pouze o jejího velmi dobrého kamaráda, ale fotku poté smazala. Proč asi? Pokud šlo „jen“ o kamaráda, tak přece neměla sebemenší důvod dát fotku pryč. Tak uvidíme, jestli příště nezveřejní nějakou další podezřelou fotku.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden