Můj kousek štěstí

Uvažuje o miminku

Se sympatickou dcerou Dagmar Patrasové (65) a Felixe Slováčka (78), Annou Slováčkovou (26) se život nemazlil. Místo aby dívence ze slavné rodiny ležel svět u nohou, způsobil jí spoustu traumat, tím největším bylo onemocnění rakovinou.

V dětství si Anička připadala opuštěná a ve stínu populárních a vytížených rodičů, kteří na ni měli daleko méně času, než by si bývala přála.

Zároveň je označuje za přespříliš ambiciózní, měli na ni přemrštěné požadavky, zatímco ona si přála docela obyčejné dětství, takové, z jakého se těšili její vrstevníci. To všechno s ní nakonec řešili psychologové, proto se teď už cítí mnohem lépe.

Prima brácha. Mladší Felix pro ni zůstal oporou během rodičovských hádek.

A dokonce přemýšlí o miminku. „Uvažuji o miminku, protože mi táhne na třicet,“ vysvětluje. „I kvůli tomu, že všechny mé kamarádky kolem mě otěhotněly, nebo už děti mají, až si občas říkám, jestli bych neměla přehodnotit ten svůj život.“

Nevěrný Felix mohl mít své vlastní miminko, ale byl proti.

Ve skutečnosti se na dítě ještě úplně necítí. Líbí se jí pracovat, trošku se, jak říká, vydovádět, než se usadí. Máma s tátou ji do mateřství netlačí, ani co by se za nehet vešlo, vlastně s ní nikdy ani nemluvili o tom, zda by chtěla děti.

„Těm stačí mí dva synovci,“ domnívá se Anička. Felix Antonín (9) a Rafael (5) jsou synové jejího bratra, Felixe Slováčka mladšího (38).

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden