Moje šťastná hvězda

Uvědomila si, že přišla o možnost pořídit si dítě?

Kariéra byla všechno, co měla. Jenže teď už nemá ani tu!

Na DANIELU ŠINKOROVOU (44) je nyní pořádně smutný pohled. Herečka, která bývala krev a mlíko, je nyní štíhlá jako proutek, štěstí jí to však podle všeho nepřineslo. Zářivá televizní kariéra vzala zasvé a vytouženého dítěte se už asi také nedočká.

Internet je nemilosrdný v tom, že co se na něj jednou dostane, to už tam k naší nelibosti také na- vždy zůstane. Není proto nic těžkého vrátit se i o několik let zpět. Mnohdy jsou to ale návraty bolestné a docela kruté. Snad je to jen náhoda, že v uplynulých dnech vyskakoval ve vyhledávačích na předních příčkách článek o Daniele Šinkorové z března roku 2014, kdy si jeden z novinářů položil otázku, zda herečka někdy v budoucnu nedoplatí na svůj kariérismus. No, netrvalo to ani moc dlouho a o tři roky později se mu dostalo odpovědi. Šinkorová má za sebou totiž propastný pád své kariéry, a jak se ukazuje, ani v soukromém životě to nebude nejspíš žádná sláva.

Doplácí na svůj vztah?

V dobách, kdy ještě hrála v Ordinaci v růžové zahradě, se zdála být celkem šťastná. Šušká se ale, že důvod, proč herečce v posledních letech mizí úsměv z tváře a proč se doslova ztrácí před očima, je její manžel LADISLAV POLÁK (51). Na pravdivosti spekulacím přidává i fakt, že se o podnikateli až příliš často říká, že je chorobně žárlivý a despotický. A že by měl pohlednou brune- tku nejraději jen pro sebe. Ostatně právě jeho žárlivost měla stát za nečekaným odchodem Šinkorové z oblíbeného seriálu. A dost možná stojí její životní partner i za jejím posledním pra- covním kiksem. Kvůli tomu, že herečka zatajila svou svatbu, přišla údajně o práci v Top Star magazínu na Primě. Její zářivá kariéra tak opovážlivě skomírá a skutečnost, že nyní vaří v manželově restauraci, jí na pohodě zřejmě nepřidá. Ona sama však tvrdí, že je spokojená.

Na rodinu může zapomenout

Kdo by si snad myslel, že na prahu pětačtyřicítky bude Šinkorová po vyhazovu z televize plánovat honem rodinu, ten by se šeredně pletl. Tedy, ona by ji možná plánovala, ale zdá se, že Polák není dvakrát rodinný typ a představa, že by se o svou pohlednou ženu měl dělit s dítětem, mu zrovna nevoní. A tak namísto péče o mimčo pobíhá herečka po kuchyni manželovy pizzerie. Není to zřejmě to, po čem celý život toužila, ale co naplat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden