Můj kousek štěstí

Už 15 let spolu nemluví!

Lucie Zedníčková (47), Pavel Zedníček (66)

Už rok a půl se neviděli! Populární herec a moderátor Pavel Zedníček (66) prý vůbec netuší, jak se má a co dělá jeho nevlastní dcera Lucie Zedníčková (47) . Naposledy se prý na podzim roku 2014 veřejně setkali při televizním natáčení a už tehdy spolu vedli jen formální rozhovor bez emocí. Co se vlastně mezi oběma herci stalo?

Lucie mu nedokáže odpustit

„Já už jsem ji opět dlouho neviděl! Nevím, co dělá, kde dělá, nevím nic. Opravdu,“ sdělil Pavel Zedníček na adresu své nevlastní dcery. Tu herec vyženil v jejích osmi letech, když si tehdy bral její matku, tanečnici Černého divadla a herečku Taťánou Staudacherovou (70). Když se však v roce 2001 rozváděli, vztahy s Lucií, kterou Zedníček vychoval a která ho považovala za vlastního otce a dokonce s ním bok boku občasně vystupovala v televizi, velmi ochladly. Krásná Lucie, která na blížících se padesát vůbec nevypadá, mu prý nikdy nedokázala odpustit, že od nich tehdy odešel. Zedníček poté začal žít se scénáristkou a rozhlasovou moderátorku Hankou Kousalovou (53), která má také dceru a jsou spolu dodnes. Zedníček si ji však nikdy za manželku nevzal a děti spolu už neměli.

Vnoučata ho neznají

„Neptejte se mě na ní, to je pokaždé, když sem přijdu,“ řekl Zedníček při nedávném rozhovoru v nejmenovaném rádiu. Z jeho slov vyplývá, že ho celá situace pořád velmi trápí. Stejně jako fakt, že téměř nezná vnoučata své nevlastní dcery Mikuláše (16) a Amélii (14), které má se svým bývalým mužem, zpěvákem Vítkem Pokorným (45). Sám totiž nikdy vlastní děti neměl a jiných vnoučat se už proto zřejmě nedočká.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden