Můj kousek štěstí

Už 17 let vedle sebe. Nebo spolu?

Lucie Borhyová (38), Rey Koranteng (41)

Dlouhé roky spolu Lucie Borhyová (38) a Rey Koranteng (41) moderují nejsledovanější televizní noviny v zemi. Bydlí jen pár metrů od sebe a prý si i v soukromí opravdu rozumí. Jsou skutečně jen přátelé?

Už dlouhých sedmnáct let můžeme na televizních obrazovkách vídat moderátorskou dvojici, která patří mezi hlavní hvězdy největší české soukromé televizní stanice Nova. Krásná Lucie Borhyová (38), která má za sebou dva nevydařené a skrz naskrz médii propírané vztahy se dvěma velmi rozdílnými, přesto však podobnými muži, a její televizní partner Rey Koranteng (41), který začínal na Nově jako moderátor počasí. Rey však nyní čelí podezření, že je mezi nimi i něco víc. A ani sami nepopírají, že kromě společné práce v televizi je pojí i to, že mají podobně staré děti a tím pádem i podobné starosti a radosti. Snad i proto bydlí jen pár desítek metrů od sebe a vídají se skutečně každičký den. Když se proto před pár týdny znovu společně objevili na večírku Občanské plovárny v Praze, ten, kdo by netušil, že má Rey doma manželku a tři děti by téměř stoprocentně hádal, že blonďatá moderátorka Lucie a tmavý mužný a vždy vtipný Rey patří prostě k sobě.

2014_01_20_TN_TMA_1971

Ani jeden z nich by neměnil

„ Já jsem s Luckou spokojený. Vytvořit takhle skvělý přátelský vztah s někým, koho vlastně vůbec neznáte, se podaří v jednom z dvaceti případů. V Česku takový případ neznám. Takže děkuji, já bych neměnil, nechci nikoho urazit, ale takhle jak to je, jsem spokojený,“ říkal Rey před časem na adresu své krásné kolegyně, kterou by prý za nic na světě nevyměnil. A dopustit na něj nedá ani Lucie. Vždyť po nedávném rozchodu s moderátorským kolegou Michalem Hrdličkou (28) stá Koranteng plně na její straně barikády a svou kolegyni podporoval v těžkých časech nejen při práci, ale i doma. Lucie se svými dvěma dětmi Lindou (2) a Lukasem (7), které má se svými dvěma expartnery Michalem Hrdličkou (28) a Nico Papadakisem (37) bydlí totiž jen pár kilometrů za Prahou a do vesničky Březiněves se před dvěma lety přestěhoval i Rey se svou velkou rodinou. Tu tvoří už více než dvacet let jeho manželka Monika (44), která pracovala dříve na konkurenční televizi Prima, a tři dcery Vanessa (19), Sofie (9) a Leontýnka (1).

gwuzd_IMG_8565

Spolu v práci i doma

Není vůbec neobvyklé vidět Reye s Lucií při společné cestě do práce nebo z práce, stejně tak jako při procházkách nebo příjemných posezeních v úzkém rodinném kruhu. Když se spolu znovu objevili na večírku a tvářili se mnohem uvolněněji než jen dobří přátelé, opět se začalo v kuloárech spekulovat o jejich blízkém a snad i partnerském vztahu. Není totiž žádným tajemstvím, že Koranteng silně touží po synovi! Jeho žena Monika však už další dítě nechce. Navíc prý, jako matka tří dcer, syny „dělat“ neumí. To Lucie je na tom o poznání lépe! Dočkáme se ještě nějakého překvapení? Jaký by byl asi společný potomek krásné Lucie Borhyové a Reye Korantenga?

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden