Moje sladké tajemství

Už je konečně šťastná?

Moje sladké tajemství

Protlouká se životem, jak se dá, ale nevzdává to!

Herečka Veronika Gajerová (59) se věnuje herectví už od mládí. Vystudovala Pražskou konzervatoř, hraje v seriálech i ve filmech a svůj hlas propůjčila třeba Samantě ze Sexu ve městě. V osobním životě zažila karamboly.

Herečka bývala veliká krasavice, muži po ní šíleli a předháněli se, kdo ji získá. Její srdce nakonec vydobyl divadelní režisér Petr Kracik (64). Brali se z velké lásky, zplodili děti. Veronika si malovala, jak spolu zestárnou a budou si užívat podzim života, až děti odrostou, jenže se od svého muže dočkala podpásovky, která jí změnila život.

Nevěra známého proutníka

Kracik se zbláznil do půvabné herečky Terezy Kostkové (46) a neuměl si pomoci. Režisér je proslulý tím, že ženskou krásu miluje víc, než je zdrávo. Bohužel Gajerová, zatímco pečovala o děti a domácnost, asi trochu zapomněla, že se musí starat také o sebe, aby neběhal za jinými. Nevěra se ale nedá obhajovat, Kracika to stejně táhlo jinam.

Ze začátku Gajerová nic netušila. Kracik jí lhal, mlžil, několikrát odešel a zase se vrátil, až řekla dost. Zůstala tak sama, jen s dětmi. Režisér si brzy po odchodu od Gajerové

Zbývá vám 74% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden