Můj kousek štěstí

Už je to tady! Bojovník mizí ze života Lucie Vondráčkové?

Našel si mladší?

Mnoho lidí tomuto vztahu nevěštilo dlouhou budoucnost. Teď se zdá, že se nemýlili. Vztah zpěvačky a bojovníka možná jde do finále.

Tak se to stalo. Bijcovo sedadlo v divadle zůstalo prázdné, ač Lucie Vondráčková (42) tvrdila, že nevynechá žádné její představení. Leč vynechal.

Smráká se nad jeho a zpěvaččinou láskou? Třeba si Zdeněk Polívka (24) našel dívku, která je mu věkově bližší a ani ji nenapadne hnát ho za kulturou.

Hledala marně

Když Lucie nedávno hostovala v divadle Semafor svého mladého přítele, hledala v publiku marně. Jeho blízcí se sice dostavili, zato bojovník chyběl. To pro blondýnku muselo být nepochybně zklamání.

Ještě donedávna ji doprovázel na nejednu společenskou akci a jako správný zamilovaný muž jí držel palce i v divadle. Ale uplynulo pár měsíců a po sportovci jako by se zem slehla.

Nabízí se srovnání s předchozím zpěvaččiným vztahem s Petrem Vojnarem (46). Nejprve nerozluční jako Romeo a Julie, brzy nato ledoví jako severák. Směřuje nynější románek též do fáze, kde to začíná povážlivě foukat?

Začátek konce

Ruku na srdce, nebylo by se čemu divit. Vztah zralé zpěvačky, která se pyšní dvěma syny a doktorátem z filozofie, s o osmnáct let mladším potetovaným bojovníkem budil už od začátku rozpaky. A dlouhou budoucnost tomuto nesourodému páru předpovídal asi jen málokdo.

Podle mnohých bylo jen otázkou času, než si Polívka uvědomí, že nechce být jen náhrdelníkem na krku slavné ženy a poohlédne se raději po nějaké mladší, méně komplikované, svobodné slečně. A nelze vyloučit, že právě to se nyní stalo.

Jeho absence na představení může být jen začátkem konce tohoto zpěvaččina vztahu. Vydržel zhruba pět měsíců, vzbudil pozdvižení a teď je na čase jít zase o dům dál.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden