Můj kousek štěstí

Už je zase bez chlapa

Zazvonil zvonec, a pohádky je konec. I tak bychom mohli komentovat ukončený vztah pohádkové princezny Jasněnky,  Michaely Kuklové (53). Ta ještě nedávno zářila štěstím. Porazila zákeřnou nemoc a čekala jí veselka s o dvanáct let mladším přítelem Josefem Wittnerem (41). Na tu už ale nedošlo.

Kopačky už podruhé!

Herečka oznámila, že už netvoří pár a nezapomněla dodat, že vztah ukončili na její přání. Chudák Josef, tak dostal od ní další studenou sprchu. Kopačky mu totiž nenachystala poprvé.

Už jednou měl možnost si je vyzkoušet, a to paradoxně v době, kdy Kuklové diagnostikovali rakovinu prsu. Jeden by řekl, že jeho pomoc a oporu by v té době měla potřebovat nejvíc. Ona ale měla jiný názor a se svým partnerem se rozešla.

Tehdy dojemně jako důvod uvedla, že ho nechce zatahovat do svých problémů a musí ho chránit. Správňák Josef ji ale nechtěl opustit, a brzy opět tvořili pár. Aby jí dokázal svou lásku, požádal ji dokonce o ruku. Ona sice souhlasila ale do svatebních příprav se moc nehrnula, jako by tušila, že to stejně nebude mít cenu. Oddalování ale svalovali na pandemii.

„Všichni víme, jaké je teď období. Tak bych byla ráda, aby nejdřív pominulo,“ řekla letos v zimě. Místo covidu však pominula spíš její láska a Wittner dostal kopačky podruhé.

Chlap jako hora! Ona chce ale od muže ještě něco navíc.

Nový život, nový muž? 

Kuklová už je tedy zase sama a mluví o tom, že po vyhraném boji s nemocí začíná novou životní etapu. Do té bychom jí všichni přáli nového muže, se kterým jí to konečně klapne. A nemusí to tentokrát být žádný urostlý seladon, na které byla v minulosti evidentně zatížená.

Snad už ale i ona pochopila, že chlap jako hora, jakým byl nejen Wittner ale i např. její bývalý manžel Jiří Pomeje (†54), jí trvalé štěstí nikdy nepřinesl a začlení do výběru i jiná kritéria.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden