Můj kousek štěstí

Už jí neříkejte „zlatokopko!“

Novinářům se upřímně odpovídat nesmí! Tuhle zkušenost udělala pozdě...

Proč Kateřina Brožová (54) nemůže přijít na jméno Sagvanovi Tofimu (57)? Kdysi ji urazil.

Nejspíš se domníval, že udělal jen takový neškodný vtípek, ale krásná herečka to nesla těžce. Je to už dávno. Tehdy policii nějak proklouzl zlosyn Radovan Krejčíř (53), marně se po něm pátralo, a vtipálek přezdívaný Sagi policistům v jednom společenském časopise doporučil, aby dali Kateřině Brožové očichat Krejčířovu peněženku, že ho vystopuje jako pes.

Spanilé blondýnky se nešetrná poznámka nepříjemně dotkla. Nenávidí, když je nazývána zlatokopkou, a neustále zdůrazňuje, že se o sebe dokáže postarat sama, a dobře. O tom nemůže být sebemenších pochyb, dcera houslového virtuosa a ruské baletky je talentovaná a úspěšná herečka.

A co má chuděra dělat, když si ji coby partnerku vybírají samí milionáři? Doplatila i na svou odpověď na otázku jakési novinářky, kterou zajímalo, zda by si vybrala muže chudého, či bohatého, kdyby mezi nimi musela volit.

Brožová, nic zlého netušíc, řekla, že toho zajištěného, a už se to s ní táhne. Nejlepší by bylo, kdyby se teď provdala třeba za venkovského výpravčího. A všem by vytřela zrak.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden