Můj kousek štěstí

Už ji zase baví život naplno

Marie Rottrová začala zapomínat texty, byl to důsledek totálního vyhoření.

Legendární Lady Soul, tedy první dáma české soulové hudby Marie Rottrová (80), udělala svým fanouškům zase jednou velkou radost.

Když našli na internetu její fotku, kterou tam zpěvačka sama umístila pro pobavení ostatních, nejenže se od srdce zasmáli, ale hlavně se jim ulevilo. Tytam jsou chmury kvůli ztrátě motivace a totálnímu vyhoření, které před časem prožívala.

I v natáčkách jí to sekne.

Uveřejnila fotku, s níž by většina dam měla problém. Vidět mě v natáčkách? Nikdy! Ovšem Marie Rottrová je veselá kopa. „Takhle doma občas vypadáme, pánové,“ smála se a její sledující se vzápětí ke smíchu přidali.

Skvěle vypadající žena si i takovýhle vtípek může dovolit. Je nad věcí, moc dobře ví, že lidé v ní pořád budou vidět tu vznešenou bytost, která na ostatní přenáší klid či úlevnou nostalgii. Radost ze zpěvu se jí vrátila a dává o tom vědět.

Klidně ale nechává nahlédnout i do svého soukromí. „Haló, posílám pozdrav z víkendové Šumavy – skiareál Kašperské Hory,“ napsala například nedávno ke snímku se svým manželem Milanem Říhou (64). Marie si užívá a ani její fanoušci nejsou zkrátka.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden