Můj kousek štěstí

Už když se brali, věděli, že to bude na celý život

Můj kousek štěstí

Tvoří jeden z nejstabilnějších hereckých párů, setkávání při práci se ale vyhýbají. Střeží si tím své soukromí

Romance, která vznikla na školních schodech, si už prošla řadou zkoušek. Všechny ale ustála a nakonec oslavila zlatou svatbu. Manželství hereckého páru stojí na pevných základech.

Narodil se v pražském Karlíně do zdánlivě obyčejné rodiny technického úředníka a zdravotní sestry. Maminka Viktora Preisse (74) ale také tíhla k divadlu a jezdila po štacích se Státním zájezdovým divadlem.

Divadlo však nebylo tím, co by malého Viktora lákalo. Zajímala ho dle jeho slov řada nejrůznějších povolání, chtěl být i lesníkem. Jeho umělecké vlohy se ale začaly už tehdy projevovat. Dědeček byl akademickým malířem a Viktor s ním trávil mnoho času.

Stejně jako projevoval na malování velký talent, který mu vydržel dodnes. Přesto se ale jeho další kroky ubraly jinam. Byla to vlastně náhoda, že se ocitl na DAMU. Ke studiu na divadelní fakultě ho přihlásil

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden