Moje sladké tajemství

Už má náhradu za Bertramku

Místo zahraničí zvolila moderní dům jen o dva kilometry dál.

Když se Ivana Gottová (48) rozhodla zpřístupnit slavnou Bertramku fanouškům Karla Gotta (†80), všichni se začali ptát, kde najde svůj nový domov. Bude to v zahraničí, kde by měla mít bohatého milence?

Už letos by se měly příznivcům Karla Gotta (†80) otevřít dveře slavného domu, kde žil zlatý slavík od roku 1974. Ivana Gottová (48) se však nebude stěhovat daleko. Nový domov totiž nenašla v zahraničí, kde by byla s dcerami daleko od zájmu veřejnosti, ale sotva dva kilometry od Bertramky.

Gott prý sám chtěl, aby se Bertramka jednou otevřela veřejnosti.

Prostřednictvím své firmy Karel Gott Agency zakoupila trojpodlažní luxusní vilu v pražské čtvrti Císařka. Společnost, která se stará o Gottův odkaz a jejíž jedinou majitelkou je právě vdova po Gottovi, výborně prosperuje. Proto si vdova mohla nový moderní dům, který ji vyšel skoro na 70 milionů korun, dovolit.

O odkaz manžela se stará s láskou.

Jde o velmi luxusní sídlo, které zvenčí připomíná spíš pevnost. S Charlotte Ellou (17) a Nelly Sofií (15) bude mít Ivana Gottová k dispozici pět místností a kuchyňský kout o celkové rozloze 305 metrů čtverečních. Zanedlouho by měl být dům dostavěn. Zda se do nějnastěhuje i její nová láska, se časem jistě dozvíme. Místa je v domě dost!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden