Můj čas na kafíčko

Už má náhradu za divokého zajíčka?

Zdá se, že se hvězda Slunečné Bára Jánová (31) ještě nevyrovnala s rozchodem a dlouho smutnila po svém romantickém básníkovi Vítězslavu Bečkovi (26).

Ačkoliv se snažila zaměstnávat prací, přesto prý pro ni byly osamělé večery k nepřečkání. A tak se po pár měsících smutku a samoty rozhodla k velkému kroku! Na bolavé srdce si pořídila černou chlupatou záplatu. Kdo by čekal, že si jako správná „bio žena“, pořídí pejska z útulku, tak se plete. Žádný opuštěný malý psík z útulku ji nezlákal.

Vítězslav Bečka (26) po boku své ex, herečky Báry Jánové (31).

Rozhodla se pořídit si štěně velkého psa, křížence labradora a cane corso, kterého pojmenovala něžně: Balů. „Mám velké cestovací plány a chci brát svého psa všude s sebou,“ řekla s tím, že si potřebuje vyčistit hlavu od vztahových kotrmelců. Zatím totiž divoká Bára v lásce zrovna velké štěstí neměla.

Jiří Mádl (34) byl nejen milenec, ale pomohl Báře odstartovat její hereckou kariéru.

Proč ho opustila?

Přestože měla několik dlouhých vztahů, žádný jí nevyšel. Mezi její slavné milence patří herec a režisér Jiří Mádl (34), který ji přivedl k herectví. Po rozchodu zůstali velkými přáteli. Dalším jejím partnerem byl William Valerián (29), se kterým vedla divadelní spolek, ale i tento vztah ztroskotal.

Když potkala svého posledního přítele, nevinného básníka Bečku, bezhlavě se do něho zamilovala, ale po necelém roce přišel rozchod. „Naše cesty se rozešly, což mne opravdu bolí a mrzí,“ prozradila a zřejmě mlžila o pravém důvodu rozchodu. Jenže se zdá, že pravda se začíná pomalu ukazovat...

Holka, nebo kluk?

Důvod jejich rozloučení je prý prostý a tkví údajně v Bečkově orientaci. Proslýchá se, že mladý umělec je údajně pansexuál. Což je člověk, který cítí silnou přitažlivost, romantickou lásku či sexuální touhu k lidem bez ohledu na pohlaví.

Proslýchá se, že už má náhradu za Jánovou a údajně to není žena. Může to být pravda? Bára patrně tuto zradu nemohla unést, a raději vztah ukončila.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden