Můj kousek štěstí

Už nás s Timem neotravujte!

Léta ji provázely skandály, kterými plnila bulvár, nyní prý chce žít v klidu, stranou médií.

Dominika Gottová (49) touží být neviditelná. Dcera zesnulého Karla Gotta (†80) připravuje lidem v rodné zemi jedno šokující překvapení za druhým.

Nedávno se Dominika Gottová (49) vyjádřila v tom smyslu, že jí slavné příjmení zničilo život. „Nechci, aby mě lidé oslovovali na ulici, i když jsou to mnohdy příjemná setkání, ale ne vždy na ně mám náladu,“ říká s tím, že by si přála, aby se na ni postupně zapomnělo.

S kontroverzním muzikantem bydlí ve Finsku a žije ze státní podpory.

Jednoduše řečeno, pokud ji i s manželem Timem Tolkkim (56) potkáte, dělejte, že je nevidíte. Bude pak Mistrova dcera spokojenější? Kdoví.

Na to, aby byla neviditelná, se zviditelňuje až příliš. Veřejně se řeší její potíže s alkoholem, léky, zdravím, zadluženým finským manželem, macechou Ivanou Gottovou (46), nezaměstnaností, dědictvím po otci.

Poprask způsobila píseň Pro tebe, kde recitovala do hudby, že se cítí sama. To je pak těžké zapomenout, když stále čeří vody. Potřebovala by někoho, kdo by jí vysvětlil, že hlavní problém je v ní samé, a rozhodně nespočívá v tom, že ji lidé oslovují, ostatně často v dobrém.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden