Moje šťastná hvězda

Už nemá na ženu nervy. Opustí ji?

Moje šťastná hvězda

Říká se o ní, že by pro slávu udělala cokoli. Co je na tom pravdy? A je schopna proto, aby získala roli, podvést i manžela?

Sexy EVA DECASTELO (42) je už téměř 12 let šťastně vdaná. Tedy alespoň si to myslí. Manžel, scenárista RENÉ DECASTELO (47), má zřejmě trošku jiný názor.

Vždy o všem mluvila otevřeně a nezalekla se žádného tématu. Jedni ji za to obdivovali, druzí kritizovali. Eva Decastelo (42) je zkrátka taková. Problém je ale v tom, že její manžel René (47) je její pravý opak a ve většině případů to s ní nemá jednoduché. Jak se ale zdá, moderátorce to ani trochu nevadí. A to ani přesto, že tím riskuje vztah, na který celý život tak čekala.

On prý od začátku věděl, do čeho se vztahem s nespoutanou brunetkuo pouští, přesto se teď zdá, jako by mu docházela s její povahou trpělivost. Čím přivádí manžela k šílenství?

Kontroverzní minulost ji nezastavila

Modelingu se věnovala už od 14 let a záhy se vydala dělat kariéru do USA. Bylo to ale divoké. Místo focení pro prestižní módní magazíny se totiž uchýlila do

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden