Můj čas na kafíčko

Už nestíhá tempo mladé milenky!

I když má herec a milovník mladých krásek Ivan Vyskočil (73) pracovních nabídek požehnaně, nejraději by si dal na čas pauzu, protože už se prý cítí na pokraji sil. Jenže to si teď nemůže dovolit, a tak se dře jak kůň. Chce se snad vyrovnat životnímu elánu své temperamentní a o čtyřicet let mladší přítelkyně Romany Fenclové (32)?

Zdá se, že ta má ve svém věku úplně jiné touhy, než její zralý partner. Ona by moc ráda cestovala po světě, jenže herec už se na velké, dobrodružné cesty vůbec necítí. Má rád své pohodlí a exotiku nevyhledává. „Mám moc rád moře, ale nerad někam jezdím, protože nesnáším to věčné balení. Je to pro mě pokaždé stres, protože nikdy nevím, co si mám vzít s sebou, takže to nějak naházím do kufru a modlím se, abych tam pak všechno měl,“ prozradil herec.

Zvládá to jen s velkým vypětím

Kromě toho, že už nemá žádnou chuť na dlouhé cestování, prý už nemá chuť ani do práce: „Vlastně už vůbec pracovat nechci. Samozřejmě nechci zůstat úplně bez práce. Jsem rád, že točím seriál Ulice, tam je toho na mě tak akorát. Ty roky prostě už neokecáte.“ Od určitého věku prostě tělo potřebuje zvolnit. Dřív byl prý schopen točit v pohodě i čtyři filmy najednou, což už by dnes ani zdaleka nezvládl. Stávající pracovní závazky v televizi si ponechává hlavně kvůli penězům. Zbytek své energie chce věnovat hlavně své mladé a krásné přítelkyni Romaně. Bojí se snad, aby mu neutekla za nějakým mladším mužem? S Romanou si společně pořídili fenku buldoka Týnu. Doma ho prý přítelkyně zapřáhla. „Tamhle musím doma udělat tohle, tam zase tamto. Všechno zastanu, a ještě se musím starat o psa,“ popsal Vyskočil, jak to u nich funguje. K tomu ještě musí náležitě hýčkat svou přítelkyni.

Zaměstnává ho víc pes než přítelkyně

Rozhodně tedy neleží doma na gauči a naopak doma dost kmitá. Možná kdyby svou krásku tolik nerozmazloval a přiměl ji, aby mu byla větší oporou a víc mu pomáhala, určitě by se mu ulevilo.
S takovým přehnaným nasazením by se mu snadno mohlo stát, že zase skončí v nemocnici. A nebylo by to poprvé. V prosinci skončil nečekaně na operačním sále kvůli obrovským bolestem břicha. Ukázalo se, že šlo o těžký zánět střev, tzv. prezidentskou nemoc neboli divertikulózu, a pod kudlu se dostal na poslední chvíli. Už dvakrát ho před operací zastihla náhlá břišní příhoda, takže mu lékaři kladli na srdce, aby se šetřil. Jenže představitel dědy Koláře ze seriálu Ulice si prostě nedá říct. A kolem své sexy krásky dál obětavě skáče.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden