Moje sladké tajemství

Už o ni není takový zájem?

Musela skousnout, že jí Slavíka vzala Ewa Farna.

Letos ji fanoušci nepodrželi. Zklamáním muselo být pro zpěvačku Lucii Bílou (55) letošní udělování cen Zlatý slavík. Skončila totiž „až“ na druhém místě. Od roku 1996 získala první místo celkem dvacetkrát.

Dvakrát ji sesadila Aneta Langerová (35) a letos se to povedlo Ewě Farné (28). Faktem je, že se Bílá více než zpěvu poslední dobou věnovala svému podnikání, kterým je nově otevřené Divadlo Lucie Bílé, prodej šperků a vlastní značky kávy. Poslední desku nahrála před dvěma lety.

Prohra ji může stát hodně

Nedávala to na sobě znát, prohra ve Slavících ji zklamala. „V této těžké době má pro mě hodnotu zlata,“ sdělila při převzetí ceny. Tu samou větu pak zopakovala na sociálních sítích a snažila se dát najevo, jak je nad věcí. Pomyslně pak předala žezlo nové generaci a posmutněle přiznala, že už jí tato anketa bez Karla Gotta (†80) stejně nedává smysl.

To může být sice pravda, ale když o ni přestanou mít její příznivci zájem, bude zpěvačka bez práce. Těžko by pak mohla dotovat svého přítele Radka Filipiho (38), syna Filipa (26) a spoustu dalších lidí, které zaměstnává.

Jistě, našetřeno má určitě dost, ale aby si mohla bezstarostně žít na vysoké noze, musí se i dnes pořádně otáčet. Z dávné popularity nemůže těžit věčně.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden