Můj kousek štěstí
Už Ondřeje drží a nepustí
Z milenky matkou
Už Ondřeje drží a nepustí

Když si cílevědomá mladá žena něco zamane a tvrdě za tím jde, není síly, která by ji zastavila. A zastavit se nenechala ani Kristýna Kociánová (37).

Známe ji ze Slunečné, ale i z Ordinace v růžové zahradě, kde hrála zdravotní sestru Mirku. Tehdy vypadala jinak než dnes, byla baculatá. Postupem času se nadbytečných kil zbavila a změnila se v kočku, do níž se zakoukal ženatý Ondřej Malý (56).

Je konec

Ten měl spíš spořádaně hledět do očí manželce Pavle Tomicové (60), s níž žil v legitimním svazku dlouhých devatenáct let. Teď je po všem. Manželství, zdánlivě pevné jako skála, je rozbité na střepy. Procházelo krizí už loni na podzim.

Před Vánoci dostala Pavla ránu mezi oči – manžel si sbalil kufry a zmizel za Kociánovou, která mu, k dovršení celého příběhu, před pár týdny porodila miminko. O tom, zda je to chlapec či děvče zarytě mlčí, jako ostatně o celém tomto milostném trojúhelníku.

 

Žila pro rodinu

A tak zatímco novopečená maminka a tatínek Malý září štěstím, opuštěná Pavla prochází peklem. Drasticky zhubla, spekulovalo se o nemoci, skutečným důvodem je ztráta milovaného muže. Vždyť hvězda seriálu Ulice pro rodinu žila. Její manželství působilo dojmem, že jsou s Ondřejem sehraný tým, dobří přátelé.

Narodila se jim Anežka (22), společně vychovávali Adama (29) z Tomicové předchozího vztahu. Když se ukázalo, že herečka muže navždy ztrácí, musela dokonce přerušit natáčení seriálu ZOO, přihlásily se zdravotní problémy.

Kladla si otázku, proč se to muselo stát zrovna jí, pro niž byl rodinný život nad zlato a která o svou „smečku“ s nadšením od rána do večera pečovala. Dnes už je na ni zase sama. Rodinné štěstí po boku Malého si teď užívá jiná. Jak už to bývá, zvítězila mladší kolegyně, hezká jako obrázek.

Hroší kůže

Rozum však zůstává stát nad tím, proč si mladá atraktivní herečka nevybrala někoho věkově přiměřenějšího a pochopitelně bez závazků. Proč lovila v zakázaných vodách se začala ptát i široká veřejnost, která se postavila na stranu Tomicové.

„Vy máte hroší kůži. Tikot biologických hodin přehlušil svědomí? Charakterní role jen hrajete, že?“ vzkázala Kristýně jedna z fanynek. Blondýnce je to ale zřejmě upřímně fuk, má muže a má dítě. Co je jí do ostatních…

reklama
Související články
Na první pohled to u nich vypadá jako láska z pohádky. Ale když si herečka Sara Sandeva (27) přivedla domů Jakuba Prachaře (41) ze seriálu Dvojka na zabití, křižovali se úplně všichni. Rozvedený čtyřicátník s dítětem, kterého média propírají kvůli bouřlivému rozvodu s Agátou Hanychovou (39). Řešil se majetek, dítě i nevěry. „Sarinko, to stejně nevydrží, viď? Jen teď je to hezký,“ ptala se Sandevy […]
Její účast ve StarDance může být velmi krátká. Lucie Vondráčková (44) přiznala, že se bojí. Povídá se, že je v ohrožení celá její kariéra. Za všechno může seriál Ulice! Diváci se s ní nebudou mazat a pošlou ji z taneční soutěže StarDance domů hned v prvním kole. S takovým scénářem podle všeho Lucie Vondráčková (44) částečně počítá. V seriálu Ulice […]
Jeden zdravotní problém za druhým. Vše způsobené faktem, že Dara Rolins (51) tvrdošíjně bojuje proti stárnutí, a možná tak přehlíží hranice toho, co je ještě schopna pro svou krásu podstoupit. Proč to všechno dělá? Říká se, že chce zůstat mladá a krásná hlavně proto, aby ji neopustil partner Pavel Nedvěd (52). Udržet si fotbalistu bude […]
Už si myslela, že si snad ani nikoho nenajde. Dva roky po rozchodu s manželem Jaroslavem Vítem (47) a jen pár měsíců po oficiálním rozvodu ale krásná moderátorka Iveta Lutovská (41) vykřičela do světa, že je konečně zase zamilovaná! „To je můj Vojta,“ tetelila se blahem na přehlídce v Brně. A nutno dodat, že modrooký […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz