Můj kousek štěstí

Natálie Halouzková se odhodlala. Už před lidmi nic neskrývají

Chtějí jen poškádlit naši představivost? Nějaká srdíčka u fotky ještě nemusejí nic znamenat.

Seriál Sestřičky ji proslavil, díky Dobrým zprávám si Natálii diváci zamilovali. Zajímalo je, proč je stále sama. Alespoň to tak vypadalo. Možná už je ale všechno jinak.

Před několika týdny se spekulovalo o tom, že má hvězda Dobrých zpráv, Natálie Halouzková (27), políčeno na zadaného kolegu Vladimíra Polívku (33). Bylo by to logické, její postava Báry k němu má opravdu blízko.

Podle některých informací to mezi nimi jiskřilo, jeden z nejkrásnějších českých herců však nakonec přesto zůstal s přítelkyní Magdou Antošovou, kterou „zdědil“ po fotbalistovi Martinu Feninovi (35).

Podezřelá

Některé indicie přesto naznačovaly, že Halouzková s někým randí. Byla ale tajemná. Teď je asi jasno.

Na sociálních sítích totiž nedávno sdílela fotku s kolegou z Dobrých zpráv Janem Fantou, na které si nejen dávají pusu, ale snímek také doplnili obrázky srdíček. Znamená to snad, že tu máme další seriálovou romanci?

Je to gentleman

Zapadalo by to do sebe, semifinalistu šesté řady SuperStar také nikdo dlouho neviděl s partnerkou a zdálo se, že je zoufale nezadaný. Možná se tedy s Halouzkovou dohodli, že budou spolu a že zároveň vztah zkusí utajit.

Koneckonců nebyli by prvním párem, který by se do sebe zamiloval během natáčení seriálu. Třeba Jakub Prachař (39) a Sara Sandeva (25) by mohli vyprávět. Navíc o Fantovi se říká, že je to nejen talentovaný herec, ale také vtipný gentleman, což Halouzkové jistě imponuje.

Košem od prince?

Herec má ale podle všeho jednu „vadu“ – je až příliš hodný. Je tedy velká otázka, jestli se s ním temperamentní Natálie nezačne brzy nudit. Navíc některá její vyjádření vypovídají o tom, že věrnost nemusí být morální hodnota, který je pro ni zásadní.

Možná, že kvůli tomu skončil její poslední vztah s partnerem Benediktem. Spekulovalo se dokonce o tom, že během natáčení Dobrých zpráv se měla zakoukat do Miroslava Šimůnka (44). Honza z pohádky Z pekla štěstí je ale šťastně zadaný, a tak je jasné, že z tohoto románku by nic nebylo.

Hry lásky šálivé

Natálie to může hrát na několik stran. Pro Fantu by to nebylo příjemné zjištění. Opět se ale může projevit jeho jemná povaha.

Pokud si ho žena správně omotá kolem prstu, tak jí odpustí prakticky cokoli a bude na ni doma poslušně čekat. Pro herečku to může být dokonalé – doma jistota, přitom volnost. Blízká budoucnost ukáže, jak se to mezi nimi vyvine.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden