Můj kousek štěstí

Už přestala lidi zajímat

Měla šanci stát se velkou hvězdou…

Seriál Vyprávěj Andreu Růžičkovou (39), dříve Kerestešovou, vystřelil vzhůru. Ale pak přišel sešup.

Několik let se jí další větší, ale víceméně i ty menší, role vyhýbaly obloukem. Ano, narodily se jí dvě děti, nicméně se povídá, že pokud by o ni byl opravdový zájem, vrátila by se rychleji.

Třeba Eva Burešová (29), která je v posledních letech na roztrhání nejen díky seriá­lu ZOO, naskočila do práce jen pár týdnů po porodu. V případě Růžičkové se to ale nestalo. Prý i proto, že její chování nemělo daleko k hvězdným manýrům.

Slovenka Andrea, již hraje v Agrometalu je prý urputná kariéristka.

Letos se na ni štěstí trošku usmálo a zase se dostala na obrazovky. Objevila se v seriálu Agrometal. Otázka je, na jak dlouho. Pro úspěch je zapotřebí, aby byla za dobře i s diváky.

Fanoušky ale nedávno rozčílila fotkou s očima v sloup a vyjádřením, které asi mělo naznačit, že starat se o dvě děti je dřina. Zároveň sledující vyzvala, aby klidně odešli, pokud její fotky a komentáře nechtějí dál sledovat.

Stalo se, řada lidí její profil opustila. Růžičková je ale na sledujících do jisté míry závislá. Firmy jí platí za to, kolik jejích fanoušků uvidí produkt, který propaguje.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden