Můj kousek štěstí

Už řekl Čestmír poslední slovo?

Je tu divoká zápletka

Ta zpráva zarmoutila celé Česko. Čestmír Mázl prý zemřel tragickou smrtí. Postava, již v Ordinaci v růžové zahradě ztvárňuje Petr Rychlý (56), byla v seriálu už od samého počátku a zdálo se, že herci už roli sympatického gynekologa nikdo nikdy neodpáře. O to větší šok teď scenáristé všem přichystali.

Vstane z mrtvých?

Zdá se, že si příběhy z kamenické nemocnice spletli s akčním filmem. „Na kolonu, ve které váš manžel cestoval, zaútočilo komando drogového kartelu. Váš manžel zemřel na místě s pěti dalšími lidmi.“ Větu jako z hollywoodského krváku si vyslechla Mázlova manželka v podání Michaely Badinkové (43).

Jednou Mázl, navždy Mázl? Většina diváků by to jistě viděla takhle...

Čestmíra, podle slov jistého úředníka, v Mexiku odpravila mafie. Jak tento dramatický zvrat tvůrce napadl, budiž záhadou, jisté ale je, že tím, že si dovolili „sáhnout“ na život snad nejoblíbenější postavy, naštvali nejednoho věrného fanouška. Ti se bouří a chtějí Rychlého zpět.

„Nikdo není nesmrtelný, ani Čestmír Mázl,” říká sám populární herec, jeho manažer má ale nejspíš jiný názor. „Petr v Ordinaci rozhodně nekončí!“ tvrdí rázně. Znamená to tedy snad, že Čestmír nakonec vstane z mrtvých? V případě nekonečné fantazie tvůrců, bychom se asi nemohli divit už vůbec ničemu.

Má flek jinde?

Pokud by Rychlý opravdu skončil, bylo by zajímavé pozorovat, kam se jeho kroky uberou dál. Ordinace byla jeho zdrojem příjmů dlouhých šestnáct let, jeho odchod by tak byl v rodinném rozpočtu jistě znát.

Nedávno navíc dobrovolně odešel z angažmá v Divadle na Vinohradech. Chystá se snad herec na životní roli, kvůli níž pálí mosty?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden