Můj čas na kafíčko

Už se nemůže dočkat, až si pochová svého prvního vnoučka

Můj čas na kafíčko

Kdoví, co ještě známou českou herečku v jejím životě potká. Jednoho dne se klidně může stát, že se sbalí a odstěhuje do Itálie.

I když herečka Simona Stašová (66) už je mnoho let bez partnera, lásky má kolem sebe stále opravdu hodně. Jak to dělá, že bere stárnutí s grácií a je stále plná optimismu?

Ikdyž to ve svém životě neměla Simona Stašová (66) vždy snadné, dokáže se dívat na jeho následující roky s optimismem a těší se z každého dalšího dne. A vlastně jí vůbec nevadí, že stejně jako každý z nás stárne, naopak v tom vidí i spoustu výhod.

„V mládí člověk letí životem a spousta těch nejdůležitějších maličkostí mu uteče. V mládí člověk netuší, že právě ty maličkosti se časem stanou nejdůležitějšími body v životě,“ prozradila moudře stále velmi oblíbená česká herečka.

Stárnutí se nebojí

Ačkoli sama považuje mládí za nejkrásnější období života, moc dobře totiž ví, že

Zbývá vám 84% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden