Moje šťastná hvězda

Už se nikdy nevrátí?

Patří mezí stálice seriálu Ulice, kde se celou dobu cítil jako doma. Teď ale jeho cesta bude muset asi skončit.


Když všemi oblíbený Rudolf Hrušínský (74) musel z nováckého projektu nečekaně odejít, nikdo v tu chvíli ale nevěděl, že to bude možná už napořád.


Podle slov producenta seriálu si měl dát jen  krátkou pauzu. Nakonec vše bude asi ale jinak. „Všechny nás to nepříjemně překvapilo. Jediné, co si přejeme, je, aby se uzdravil,“ nechal se slyšet jeden z jeho kolegů. 


Trápí ho zdraví


Před Vánoci musel být hospitalizovaný v nemocnici, neboť mu lékaři zjistili, že trpí vážnou nemocí krve. To ale pro herce nebyla žádná novinka, už v minulosti měl totiž potíže s úbytkem červených krvinek, což je hodně nebezpečné. V natáčení ho to ale nijak neomezovalo.


Teď se však nemoc ozvala znovu a herec se tak musí hodně šetřit. K tomu všemu má mít v poslední době i trable s dýcháním, čemuž se ale nikdo moc nediví. I diváci si totiž mohli povšimnout, že scény v Ulici točí většinou s cigaretou v ruce.


Byli si blízcí


Jeho údajný odchod patrně nezůstal bez slz ostatních kolegů. Říká se, že ho nejvíc měla oplakat jeho blízká kolegyně Dana Syslová (75), se kterou strávil na place několik krásných let.


„To je život. Bude mi chybět,“ prohlásila ještě v době, kdy netušila, že by to mohlo být definitivní. Všichni ale pevně doufají, že se herci uleví a jednou se ještě před kamery podívá. Dokoce by si měl zahrát i v divadle svého bratra Jana Hrušínského (65), tak snad se mu poštěstí. Držíme palce.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden