Můj kousek štěstí

Už se smí říkat, že spolu chodí! Eva to dovolila

Eva má snahu diktovat fanouškům či novinářům, co a kdy přesně o ní mohou psát anebo říkat. Každá hollywoodská celebrita by jí vysvětlila, že je to nesmysl, ale tohle je Eva...

Ještě nedávno byla takzvaně na prášky, když se jí kdokoli z novinářů zeptal, zda chodí se šéfkuchařem Přemyslem Forejtem (34). Syčela jako písečná zmije.

Ta drzost! „Poznáváte se s tím člověkem postupně. To nechcete hned po týdnu zveřejňovat. Budou říkat, že něco zveřejňuji moc brzy, střídám chlapy, jaká jsem asi matka a podobně,“ vysvětluje Eva Burešová rozčileně.

Nechce pochopit, že novináři nezveřejňují informaci když ona uzná za vhodné, ale v okamžiku, kdy ji spatří s chlapem. Ve Forejtovi má její syn Nathaniel (3) už druhého strýčka, po Matyáši Adamcovi (21). Tatínkem je Michael Krásný (37).

Dredy i korále

Jestli tohle je, nebo není střídání chlapů, posuďte sami. Nyní krásná představitelka Týny Popelkové ze seriálu Slunečná otočila o sto osmdesát stupňů a informační embargo odvolala. Najednou se o románku s charismatickým šéfkuchařem dozvídáme všechno možné.

Třeba i to, že má brněnský rodák originální účes. „Na hlavě mám umělé dredy, které jsou napletené na mé vlasy, jsou doplněné o peříčka a korálky. Celý proces napletení trval asi čtyři hodiny,“ popsal kulinářský mág. Snad mu to nepadá do hrnců...

Řeči o svatbě

A zatímco donedávna Eva viděla rudě, když se někdo pokusil jen naznačit, že se jí líbí Forejt, náhle oba strpí i řeči o svatbě. „Co bych si přál, tak pokud by k tomu došlo, tak ženit se jen jedenkrát,“ prozradil Přemek. Přesně to bychom mu přáli i my.

Jenomže krásná Eva je čilá a její srdce velké, bude třeba ji trošku hlídat. Teď je však vzájemný vztah jako z pohádky. „My se navzájem češeme. Sedneme si proti sobě a češeme se. Máme natáčky na hlavě a říkáme si, jaký jsme měli den,“ usmívají se Eva a Přemek.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden