Moje sladké tajemství

Už si ji nechce vzít?

Moje sladké tajemství

Skončí sama kvůli jeho nejistotě?

Překonali kritický sedmý rok, ale vyhráno nemají. Čerstvě zasnoubená Sandra Nováková (39) ze seriálu 1. MISE loni v únoru nadšeně plánovala svatbu, kterou chtěla mít hlavně v létě. Ten rok na ni nedošlo kvůli koronaviru, ale i letos bylo ticho po pěšině. Na co čekají?

Vypadá to, že se partneři vrátili do starých kolejí a žádnou změnu nechystají. Zalekl se snad režisér Vojtěch Moravec (34) závazků? Možná je za tím něco úplně jiného, a svatba se Sandrou Novákovou (39) vůbec není na pořadu dne.

Má divokou minulost

Moravec je o pět let mladší než Nováková. To na první pohled nehraje roli, avšak na ten druhý to leccos vysvětluje. Byla jeho první velkou láskou a dlouho zřejmě přemýšlel, jestli je ta pravá. Znal její divokou minulost a podle všeho si

Zbývá vám 74% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden