Moje šťastná hvězda

Už si našel za modelku náhradu?

Jejich rozchod nebyl, pro nikoho až tak velkým překvapením. Mezi hokejistou Jaromírem Jágrem (46) a jeho tehdejší partnerkou Veronikou Kopřivovou (28) to skřípalo už delší dobu. Všichni tak trochu cítili, že se schyluje ke smutné realitě, a nakonec se tak i stalo.

Snažil se ji chránit

Je jasné, že Kopřivová se k rozchodu postavila trochu jinak než Jágr. Téměř okamžitě skočila do nového vztahu, a to s modelem Miroslavem Dubovickým (27). To hokejistovi celkem trvalo, než se z rozchodu oklepal.

Na veřejnosti dokonce svou bývalou ochraňoval, jako správný gentleman. Ona za to však příliš vděčná nebyla, protože z ní prý udělal chudinku, která potřebuje ochránce. Na oplátku tak začala všude vyvěšovat své zamilované fotky se svým novým přítelem. Nechyběla také videa, kde mu svůdně tančí. Když se veřejně provalilo, že je hokejista znovu svobodný, všechny ženy zbystřily a vydaly se na lov. Není proto divu, že se ženy kolem Jágra poslední dobou dost točily.

Výjimkou nebyla ani jeho bývalá partnerka, moderátorka Lucie Borhyová (41). S tou si dokonce na přivítanou vyměňovali polibky, ale údajně to bylo jen z přátelství. Dále měla na hokejistu zálusk Daniela Písařovicová (40), která by s ním prý klidně hned „hupsla“ do vztahu.

Je zamilovaný?

Nicméně ženy mají smůlu, protože hokejista už má v hledáčku jen jednu jedinou. I když on sám ví, že o ženy nemá nouzi, není prý ten typ, co by je střídal jako ponožky. Poslední dobou byl Jágr už několikrát viděn po boku neznámé blondýnky.

Na ty má koneckonců zálusk, blondýnka byla jeho bývalá přítelkyně Kopřivová a i Borhyová. Nejednalo se však jen tak o nějakou kamarádku, jelikož se drželi za ruce a jejich něžnosti byly očividné. Snad se dotyčná nechce vedle něj jen zviditelnit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden