Moje šťastná hvězda

Už si od nikoho nenechá nic líbit!

Hvězda filmových Bobulí, herečka Tereza Ramba (32), si v posledních letech dala od natáčení poměrně velkou pauzu. Nyní ale přiznala, že narození jejího syna Mikoláše (1) nebylo tím hlavním důvodem, proč svoji práci dočasně opustila.


Tím byl syndrom vyhoření, se kterým se už delší dobu potýkala. A není se co divit. Od patnácti let točila čtyři až pět filmů ročně, což ji prostě za ta léta fyzicky i psychicky vyčerpalo. Navíc se rozhodla také upozornit na to, co se v zákulisí děje.


Je to pořádný zápřah


Podle jejích slov je filmový svět velmi povrchní a někdy také krutý, a to prý hlavně k mladým začínajícím herečkám. Sama se prý setkala s tím, jak byli nektěří režiséři zlí a arogantní.


„Špatně snáším kritiku, vždycky se úplně stáhnu do sebe,“ přiznala Ramba a radí všem mladým kolegyním, aby si to nenechaly líbit a nebály se ozvat, pokud se jim něco takového stane.


Naštěstí v současné době už je v úplně jiné pozici a rozhodně nemusí nikomu nic dokazovat. Naopak si může  svoje role vybírat. A to jí také dokázalo vrátit chuť do práce. 


„To je takovej odpočinek, ta práce, já to prostě miluju,“ říká herečka, která si na natáčení ráda odskočí od svého syna a  manžela, akrobata Matyáše Ramby (31).


I když svoji rodinu miluje, velmi si užívá to, že se zase jednou někdo stará o ni. Podle vlastních slov tak našla vytouženou životní rovnováhu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden