Můj čas na kafíčko

Už si zase užívá života

V uplynulém roce prožila herečka Jiřina Bohdalová (92) spoustu složitých okamžiků. Zejména na jaře to s ní nevypadalo dobře, bojovala totiž o život kvůli plicní embolii.

V říjnu dokonce oznámila, že končí divadelní kariéru, i když se jí tohle rozhodnutí dělalo těžko.

Nedokáže žít jen na půl plynu

Lékaří jí to ale doporučili a ona to respektovala. Konec roku ale naštěstí ukázal, že je herečka zpátky v dobrém rozmaru. Na konci listopadu se ukázala na křtu nového alba Michala Davida (63) a rozdávala úsměvy a pozitivní energii na všechny strany.

Společnost jí dělal podnikatel a majitel kasina Leon Tsoukernik (50), který má dlouhodobě blízko také k Ivaně Gottové (47).

Společnost miluje

Herečka si na akci dala sklenku dobrého vína a v klidu si užívala jeho vystoupení. V novém roce má herečka velké plány, ráda by se objevila v nových filmech. Rovněž chce chodit na společenské akce a bavit se s kolegy, dokud to jen půjde. Žít naplno byl vždy její styl a nechce na tom nic měnit.

A to ani přesto, že o ni občas má strach její dcera Simona Stašová (68). Maminku by raději viděla více odpočívat, ale na druhou stranu si uvědomuje, že hraní a vše okolo bylo vždy motorem jejího života.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden