Moje sladké tajemství

Už skoncovala se svou matkou!

Kromě toho, že se herečka celým jménem Anna Julie Slov á čko - vá (23) ukazuje každý týden na televizních obrazovkách v nekonečné Ordinaci, se začíná dostávat do povědomí všech i jako zpěvačka. Co je jí to ale platné, když nejvíc je její jméno stále skloňováno s manželskými eskapádami jejích slavných rodičů – herečky Dagmar Patrasové (62) a saxofonisty Felixe Slováčka (75) .

Anička se poměrně dlouhou dobu snažila všechny skandály její biologické rodiny brát s rezervou, ale čeho je moc, toho je už prostě příliš. Co byla poslední kapka? Pohár její trpělivost přetekl koncem loňského roku, kdy se snad ve všech českých médiích objevila zpráva o Dádině autonehodě pod vlivem alkoholu.

Tehdy jí při dechové zkoušce policisté naměřili dvě a půl promile alkoholu v krvi. Královnu mnoha dětských srdcí nenapadlo tenkrát nic lepšího, než se vymluvit na popíjení se svou dcerou během předchozího večera.

Jenže samotné komentáře začaly být pro Aničku tak nepříjemné, že raději odmítla spojitost s celou událostí. „Vypínám internet. Nemám na to žaludek. Kéž je vám všem dobře,“ zmohla se jenom na poslední komentář.

Pro mladou začínající herečku to tak byla zřejmě poslední kapka po tom, co musela roky snášet posměšky na podivný trojúhelník mezi svou matkou, otcem a jeho dlouholetou milenkou výtvarnicí Lucií Gelemovou (36), když Felix první manželství ani po nevěře se ctí neukončil.

Podraz od rodičů? Ať chce nebo ne, velmi těžko se jí v takovém prostředí rozjíždí v tak malé zemi vlastní kariéra, aniž by jí někdo nespojoval s trapnými výkřiky o nevěře či alkoholu. Možná právě proto se snaží upoutat novými uměleckými počiny jako je role v muzikálu Iago nebo nově vydaný videoklip Spoutaní začátkem letošního roku.

Zkrátka to vypadá, jako by se všemožně snažila přehlušit nepříjemné dopady chování svých nevalně známých rodičů. Chce jít svou vlastní cestou Je tak příkladem toho, že místo vyšlapané cestičky životem mezi celebritami, se musí spíš hodně těžce protloukat a složitě očišťovat svoje jméno.

Bývaly doby, kdy byla na svého otce pyšná za každé situace.

Nehledě na to, že bylo možná hodně případů, kdy musela rodiče ještě ke všemu zachraňovat. Její starší bratr Felix mladší (35) se v tomto ohledu zřejmě také příliš neangažuje a snaží se co možná nejvíc zůstat v povzdálí.

A to i s ohledem na to, že má sám s nevěrou v partnerských vztazích máslo na hlavě. Je objetí rodinného prokletí? Ani ona sama ale rodinné geny tak úplně nezapře. Anička se totiž začala poslední dobou ukazovat svým příznivcům ještě v jiném světle.

Kromě zpívání a hraní nafotila hodně odvážné fotografie. Jako by tak z oka vypadala právě svojí mamince. I Dagmar se svého času na televizních obrazovkách rozhodně nebála ukazovat bujné přednosti. V ostatních ohledech se však pravděpodobně snaží poučit z chyb svých rodičů a třeba co se románků týče, je velmi opatrná.

Jakým mužům dává přednost? „Já mám ráda, když jsou lidé do jisté míry žárliví, ale do míry, kdy si to někdo vyčítá,“ prozradila ze svého tajného deníčku. Narážela tím snad na nevyřešenou situaci u nich doma? Začíná ji zžírat nenávist Není tak už snad ani divu že bydlí ve vlastním bytě a nechce sdílet společnou domácnost ve velké vile.

I když jsou od sebe obě nemovitosti vzdáleny jen kousek, zdá se to jako lepší řešení. Před rokem totiž dostala byt od táty, který jí tím splnil sen. Všechna jeho zákoutí se sice nebojí ukazovat světu na odiv, ale do své ložnice si jen tak někoho pustit nenechá.

V útulném podkrovním bytečku s krásným výhledem má své království, do kterého nechá vstoupit jen toho, koho bude chtít. A maminka Dáda a táta Felix to asi budou čím dál tím méně často.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden