Moje šťastná hvězda

Už spoustu let žije Jana Boušková se svým panem Božským

Moje šťastná hvězda

Svého nynějšího muže znala ještě ze studií, jeho city ale neopětovala. Teprve čas ukázal, že si lepšího chlapa nemohla vybrat.

Nakažlivý úsměv a dobrá nálada jsou pro JANU BOUŠKOVOU (69) typické. Osud k ní přitom nebyl zrovna laskavý a na to pravé štěstí si musela počkat. Ale vyplatilo se to.

Divadlo bylo láskou Jany Bouškové (69) odmalička. Velký podíl na tom měla její starší sestra Eva Boušková (†53), s níž pojilo Janu silné citové pouto. Říkala své mladší sestřičce Medvídku a inspirovala ji, aby se vydala po jejím vzoru na hereckou dráhu.

Jana ale začala nejdříve po gymnáziu studovat obor zubní laborantka a za Evou chodila na konzervatoř, kterou studovala zase ona. Právě tak se dostala ke své první roličce – záskoku v divadle. Tehdy pochopila, že její

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden