Moje šťastná hvězda

Už to nebude jako dřív

Vánoce si sice Carmen Mayerová (77) s rodinou nadmíru užila, z paměti ale stále nemůže vymazat věc, která se jí v tomto období neustále připomíná.


Se svými milovanými kolegy totiž měli vždy před svátky takový menší rituál, kdy společně chodili posedět do jedné z pražských restaurací, jedli šneky a bavili se až do pozdních hodin. Bohužel už loni se ale jejich pravidelný sedánek musel zrušit kvůli koronavirovým restrikcím a ani letos se nic raději nekonalo.


Herečka se proto obává, že se už všichni takhle nikdy nesejdou. O to bolestnější to pro ni je, že prý všechno pokaždé organizoval její kolega a velký kamarád Václav Postránecký (†75), který ale v květnu 2019 podlehl po dlouhém boji zákeřné rakovině.


„Myslím, že tato tradice s Václavem skončila. Kolegové nám odcházejí. Byly to vždycky moc krásné chvíle,“ svěřila s velkým smutkem v hlase s tím, že právě hvězda snímku S tebou mě baví svět byla tím hlavím tahounem. Jediné štěstí, že má kolem sebe neustále své nejbližší,  kteří jsou jí oporou a umějí jí vždy spolehlivě vykouzlit úsměv na rtech.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden