Můj kousek štěstí

Už to nemůže vydržet! Vrhá se na chlapy

Dejte si na ni, pozor, páni

Čert ví, proč je pohledná blondýnka tak dlouho bez partnera. Jak moc jí schází, nemusí ani říkat nahlas. Dala to najevo beze slov. Samota tíží...

To je ženská! Když vidí pořádného chlapa, nijak se neupejpá a vrhne se na něj. Tak to udělala Leona Machálková, čímž jistě potěšila bojovnice za emancipaci žen. Osvícené dámy hlásají, že moderní žena dávno není ustrašená chudinka, která tiše sedává v koutě a čeká na zázrak. Jejich heslo zní: Chceš chlapa?

No tak zvedni zadek a skoč mu do náruče! Nedávno, aby potěšila posluchače znavené pandemií, zpívala Leona on-line a lidé ji poslouchali u počítačů či chytrých telefonů. Jednalo se mimo jiné o duet s Petrem Kolářem (53), nazvaný Den, kdy se vrátí láska k nám. Pod vlivem milostného songu se Leona rozněžnila.

Přátelské polibky?

Rockera totiž zastihla bez dlouholeté přítelkyně Lenky Chlupáčové (31), což znamená, že nebyl pod dozorem. Půvabná blondýnka zahrnula zadaného kolegu polibky. „Tak asi víte, že jsou ty polibky přátelské,“ horem dolem vysvětloval uzardělý umělec.

Nicméně do kategorie soudružských hubiček patří rychlý a především jen naznačený polibek na tvář v rámci vítání či loučení, nikoli výbuch žhavých emocí spojený s vášnivým pusinkováním. Ale i tak působila plavovláska nesmírně roztomile. Doufejme, že to uzná i Kolářova družka.

Nedotýkati se

Není divu, že charismatický rocker se Leoně líbí. Škoda, že mu visí kolem krku neviditelná cedulka: Nedotýkati se, Lenka. Leona je už dlouho osamělá, s architektem Bořkem Šípkem (†66), otcem společného syna Artura (18), se rozešli před jedenácti lety.

„Je na co vzpomínat. Těžko se mi hledají slova. Zatím to nepřebila silnější karta,“ říká o svém osudovém vztahu. Avšak zůstat sama navěky jistě neplánuje. Stále čeká na lásku, a jak je zřejmé, už celkem aktivně.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden